كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست کمک برای نصب چت روم فلش است كه در انجمن سیستم های مدیریت سایت و محتوا مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: با سلام خدمت مدیران محترم سایت - من یه سایت دارم طراحی میکنم و میخوام که یه چت روم مسه چت روم شما یعنی همین سایت pars dvb داشته باشه میشه خواهش کنم واسه منم نصب کنین لطفا با من تماس بگیرین الان دو سه ماهه لنگه این چت رون ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| سیستم های مدیریت سایت و محتوا مطالب و سوالاتي در مورد کار با سيستمهاي مديريت محتوای سایتها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: February 27th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام خدمت مدیران محترم سایت - من یه سایت دارم طراحی میکنم و میخوام که یه چت روم مسه چت روم شما یعنی همین سایت pars dvb داشته باشه میشه خواهش کنم واسه منم نصب کنین لطفا با من تماس بگیرین الان دو سه ماهه لنگه این چت رون هستم . yahoo id:saied.jackson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد