كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کمک در مورد ایجاد وبلاگ است كه در انجمن سیستم های مدیریت سایت و محتوا مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: با سلام من دنبال یک قالب وبلاگ با امکان ثبت نام اعضا می گردم از دوستانی که می تونن کمک کنن خواهش می کنم کمکم کنن مرسی حسین...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| سیستم های مدیریت سایت و محتوا مطالب و سوالاتي در مورد کار با سيستمهاي مديريت محتوای سایتها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 21st, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من دنبال یک قالب وبلاگ با امکان ثبت نام اعضا می گردم از دوستانی که می تونن کمک کنن خواهش می کنم کمکم کنن مرسی حسین | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | ||
| عضو ![]() | سلام دوست من ميتوني يه سر به اين سايت بزني [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]و عضو بشي امكانات زياد دارهمين طور خبرنامه اگه عضو بشي يه كد HTML بهت ميده كه مي توني هر جاي قالبت بزاري. اگه مشكلي داشتي بازم بگو. ![]() | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 24th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سیستم وبلاگدهی اگر بخوای می تونی از اینجا دانلود کنی [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | |||||||||||
| |
| | #4 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزیز پارسی بلاگ رو پیشنهاد میکنم من خودم اونجا وبلاگ دارم هر کسی هم میتونه به راحتی توی خبر نامه وبلاگ عضو بشه یخلی امکانات خوب دیگه هم داره که میتونی استفاده کنی فقط دعوتنامه میخواد اونم خودم برات یمفرستم اگه بخوای . قالبهای خوب و قشنگی هم دار. یا علی.
__________________ دلم احساس غم دارد در این انبوه ویرانی کمی تا قسمتی ابری وشاید باز بارانی | ||
| |
| | #5 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | اگر منظورت مثل ثبت نام در سايتها و فروم ها هست كه بايد بگم نه نميشه . شركتهايي كه سرويس وبلاگ ميدن اين قابليت رو ندارن . اگه فقط ميخواهي بفهمي چه كسي و كي اومده تو وبلاگت راه هاي زيادي داره كه اگه خواستي بهت ميگم .
__________________ در زندگی 5 چیز یاد گرفتم : 1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن . 2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره . 3- به هیچکس اعتماد نکنم . 4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم . 5- موزيك فقط سبك Trance Attention Button چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي ![]() | ||
| |
| برچسب ها |
| مورد , وبلاگ , کمک , ایجاد , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| زبانهاي برنامهنويسي در هوش مصنوعي | Peyman | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Monday 15 January 2007 12:15 AM |
| .:: نگاهي به سيستمعامل (Mac OS 01.4 (Tiger ::. | MRO | سیستم های عامل | 2 | Tuesday 5 December 2006 05:10 PM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 11:52 AM |
| IP و Port چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 11:41 AM |
| Microsoft Word | AKBAR H.Y | نرم افزار | 0 | Saturday 3 June 2006 07:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد