كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کمک فوری است كه در انجمن سیستم های مدیریت سایت و محتوا مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: سلام یه فضا مجانی می خوام که php رو ساپورت کنه که بتونم یه سیستم مدیریت رو روش نصب کنم و آن را امتحان کنم. اگر میشه یه سایت معرفی کنید...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| سیستم های مدیریت سایت و محتوا مطالب و سوالاتي در مورد کار با سيستمهاي مديريت محتوای سایتها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 5 | سلام یه فضا مجانی می خوام که php رو ساپورت کنه که بتونم یه سیستم مدیریت رو روش نصب کنم و آن را امتحان کنم. اگر میشه یه سایت معرفی کنید | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 616 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | يه سرچ تو گوگل بزني هزار تا سايت برات پيدا ميكنه!!
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيدهاند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمتهاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمنها => قوانين انجمنها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانالهاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزیز سلام ... اگه فقط میخواهید تست کنید چرا در سیستم خودتون تست نمیکنید ؟ اکر هم میخواهید در سرور استفاده کنید پیشنهاد میکنم که از سرور های رایگان استفاده نکنید ولی خوب [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] این کارو برای شما میکنه و یه بانک اطلاعاتی mysql و 250 مگابایت فضا هم در اختیار شما میزاره به همراه یک اکانت ftp .... البته یه مشکلی هم داره و اون اینکه که نمیتونید فایل های فشرده مثل zip رو آپلود کنید و بعد از حالت فشرده بر روی سرور خارج کنید و باید فایل ها و فولدر ها رو آپلود کنید !!!!!!!!! برای اینکه روی سیستم خودتون تست کنید هم باید نرم افزار EASY PHP رو از لینک زیر دانلود کنید و بر روی سیستم نصب کنید و خلاصه بقیه قسمت ها رو انجام دهید ...!!! [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] اگر فقط برای تست بود و خواستید روی سیستم خودتون تست کنید و مشکل داشتید ..بگید یه آموزش سریع درست کنم موفق باشید ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| برچسب ها |
| فوری , کمک |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد