كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع ایجاد یک سایت است كه در انجمن طراحی صفحات داینامیک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: خوا هشا دوستان بیان نطر بدن من میخواستم اگه کسی طریقه قرار دادن خبر نامه در سات رو بلده بیاد توضیح بده...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| طراحی صفحات داینامیک بحث و تبادل نظر پیرامون ایجاد سایتهای داینامیک و کدنویسی در صفحات وب |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | خوا هشا دوستان بیان نطر بدن من میخواستم اگه کسی طریقه قرار دادن خبر نامه در سات رو بلده بیاد توضیح بده
__________________ آرشیو (live , album(mp3 و clip متال و راک برای فروش --------------------------- When a Man Lies He Murders Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home | ||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | کسی اسکریپت خبرنامه سراغ داره به من بگه
__________________ آرشیو (live , album(mp3 و clip متال و راک برای فروش --------------------------- When a Man Lies He Murders Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home | ||
| |
| | #3 | ||
| عضو ![]() | دوست عزیز من می توانید از سایت هایی که این خدمات رو ارائه می دهند مانند ..........استفاده کنی اگر در گوگل یک سرچ کنی می یابی کمک بیشتری خواستی با آیدی من تماس بگیر ویرایش توسط ناظم ارشد : Thursday 8 February 2007 در ساعت 12:30 AM. دلیل: تبلیغ | ||
| |
| The Following User Says Thank You to mhadaily For This Useful Post: | metallica1234 (Wednesday 7 February 2007)
|
| | #4 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | کسی میدونه چطوری باید یه جستجوی پیشرفته در یک سایت قرار داد لطفا راهنمایی کنید
| |
| | #6 | ||
| عضو ![]() | بهترین و قوی ترین که در حال حاضر پشتیبانی قوی هم در ایران د ارد مامبو هست با سایت مامبولرن [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] مشکلی در این مورد بود من در خدمتم [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | ||
| |
| | #8 | ||
| عضو ![]() | بله من سیستم های دیگه مثل نوک و .... امتحان کردم هیچ کدام به روانی این سیستم نیست البته الان جوملا رو داریم که خیلی خوبه از نظر امنیت در رتبه ی اول هستند بین دیگر سیستم ها دوست عزیز من الان حدود 5 ساله با این سیستم ها کار می کنم و با اکثرشون آشنا هستم شاید و نه واقعا روان تر جوملا و مامبو هستند که می بینید همواره در سال های متوالی جوایز بیسیاری رو دریافت می کنند خصوصا در زمینه ی امنیت | ||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 46 / 469 Thanks: 21
قدرت اعتبار: 3 | منظورت از خبرنامه رو كاملا تشريح كن ! ميخواي يه سايت خبري داشته باشي يا ميخواي از خبرهاي سايت هاي ديگه استفاده كني ؟ (rss)
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to cactus For This Useful Post: | madscoother (Friday 18 July 2008)
|
| برچسب ها |
| یک , ایجاد , سایت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| انتظار کاربران خانگی برای ویستا بهسر رسید | vista | سیستم های عامل | 3 | Saturday 24 February 2007 12:05 PM |
| تاریخچه لینوکس......... | 007 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Friday 1 September 2006 08:44 PM |
| پشتیبانگیری از اطلاعات در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 03:25 AM |
| قوانين سايت و فروم | Admin | قوانين سايت | 0 | Thursday 13 April 2006 03:01 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد