كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست یک سایت مجانی برای پشتیبانی از css,xhtml است كه در انجمن طراحی صفحات استاتیک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: سلام دوستان من یک سایت مجانی میخواستم از این سایتا که پسوند داشته باشه که css xhtml پشتیبانی کنه css واسم مهم چون میخوام تنظیمات صفحه رو تست کنم کسی سراغ داره در ضمن کتابی کامل درباره xhtml,css کسی سراغ داره که مطالبش کامل باشه از این کتابای 40 صفحه ...
| پست جدید | | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت | |||
لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| | #1 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام دوستان من یک سایت مجانی میخواستم از این سایتا که پسوند داشته باشه که css xhtml پشتیبانی کنه css واسم مهم چون میخوام تنظیمات صفحه رو تست کنم کسی سراغ داره در ضمن کتابی کامل درباره xhtml,css کسی سراغ داره که مطالبش کامل باشه از این کتابای 40 صفحه در پیتی نباشه کامل باشه یا حرفه ای | ||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | یکی نیست منو راهنمای کن | ||
| |
|
تبليغات
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نرم افزار sms فارسی برای همراه اول با 200 کاراکتر | nickcarter | بازي هاي موبايل (عمومی) | 1 | Wednesday 9 July 2008 07:45 PM |
| امنيت و ضد امنيت در داد و ستدهاي الكترونيك | پرشین هک | اخبار هک | 0 | Wednesday 9 July 2008 02:01 AM |
| بازخوانی وقایع ۱۸ تیر 1378 (شرح کامل واقعه) | amir66 | حقوق بشر و دانشجویان و زنان | 3 | Wednesday 9 July 2008 12:34 AM |
| مصاحبه : فرزاد حسنی : زنگ زدند گفتند از امشب نیایید | ProgReza | اخبار ايران | 0 | Tuesday 8 July 2008 09:50 AM |
| نقدی بر عملکرد یکساله پرس تیوی | Ako25 | بخش خبرگزاری | 1 | Monday 7 July 2008 11:09 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد