كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع طرح مشکلات و سوالات در مورد طراحی وب سایت !! است كه در انجمن طراحی صفحات استاتیک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: در این قسمت میتونید مسائل و مشکلاتی که در طراحی وب سایت دارید مطرح کنید !!...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 46 / 469 تشكرها: 21
از ايشان 73 بار در 52 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 | در این قسمت میتونید مسائل و مشکلاتی که در طراحی وب سایت دارید مطرح کنید !!
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| مدير بخش خودرو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 14th, 2006 محل سکونت: World Wide
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 362 تشكرها: 93
از ايشان 300 بار در 104 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 | اگه ممکنه نحوه ساختن منوی کشویی رو در Front Page به صورتی که وقتی ماوس رو روی متنی می بریم یک منو باز بشود و شامل زیر منو های دیگری باشد . را توضیح بدید . سوال2 حالا اگه بخواهیم وقتی موس رو روی یک متن ببریم زیر منوی آن یا متن دومی که برای آن انتخاب کردیم همراه با یک افکت نمایش داده شود چه کار باید بکنیم؟؟ ممنون می شم سوالات من رو جواب بدید .. | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
قدرت اعتبار: 3 | چه عجب بابا یکی پیدا شد یه سری به این کلبه خرابه بزنه ! تو این سایت یا همه تو وب حرفه ای هستند یا اینکه کسی اصلا دنبال این برنامه ها نیست ! خلاصه اگه شما فحش هم پست میکردی ما خوشحال میشدیم ! چه برسه به جواب دادن سوال !اما جواب : شما برای اینکه تو فرانت پیج منوی کشویی داشته باشی باید دست به دامان جاوا اسکریپت بشی ! چون این نرم افزار عملا کاری واست نمیتونه بکنه ! میتونی از اسکریپت های آماده استفاده کنی که الاماشالا همه جا پیدا میشه ! اما اگه بخوای حرفه ای عمل کنی و یه منوی خوشگل و تر وتمیز بسازی باید از نرم افزاری به نام Sothink DHTMLMenu استفاده کنی که آخر این برنامه هاست همه مدل خروجی هم میده ! آخرین ورژن اون رو از سایتش دانلود کن و کرک اون هم همه جا هست (اگه نبود من دارم بگو واست بزارم ) یادت باشه آخرین ورژن و دانلود کنی( 6.6 ) چون تو ورژن آخر فارسی رو خوب ساپورت میکنه ! یه راه دیگه هم هست که بری سراغ دریم ویور که تو همین بخش گفتم چطوری میشه با اون کارکرد ولی من همون راه اول رو پیشنهاد میکنم !! باز اگه مشکلی بود داشتون اینجاست !!
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 29th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 8 تشكرها: 0
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | salam khaste nabashid site ghabliye shoma amozesh ham dasht vali man jadidan ke miam to saiteton az amozesh khabari nist vaghti shoma dar morede 1 barname amozesh nadid chegone mishe azash estefade kard ?khosh bashid | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | اولا که دوست عزیز شما باید فارسی بنویسی تا کسی جوابتون رو بده !(این بار پست حذف نمیشه) ثانیا منظورتون چیه از اینکه میگید از آموزش خبری نیست ؟؟؟ شما راجع به چه موضوعی آموزش میخواهید ؟؟؟
| |
| | #6 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() |
سلام پدر من بنا به در خواست من یک سایت که توسط دوست من انجامیدطراحی کرد.ولی رفیق ما کارو نا تموم گذاشت (به خاطر پول) حالا سوال من اینه منی که هیچی از طراحی نمیدونم میتونم کاری کنم؟اصلا میشه این سایتو دست کاری کرد؟من از طراحی که شده هیچ cd ای ندارم فقط یه ادرس با یه پسورد! به نظر شما چه کنیم؟اینم آدرس سایته [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] لطفا یه راهنمایی کنید که بتونم خودم یه تغیراتی توش بدم البته با کمک شما
__________________ عادت کن که عادت نکنی | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] با اینکه مدیریت مارو از این بخش برداشتن ولی چه کنیم که دلمون نمی یاد تو این بخش کسی بی جواب بمونه ! دوست عزیز : اول اینکه این دوست شما ساده ترین و ابتدایی ترین قوانین CIW رو توی طراحی سایت رعایت نکرده(مثلا در سایت های فارسی زبان نباید منو سایت در سمت چپ باشد و ...) و با توجه به اینکه شما هم از طراحی چیزی نمی دونید مشکلتون رو 2 چندان میکنه ! دوم اینکه شما بستگی به این داره که شما بخواهید چه جور تغییراتی روی سایت بدین ! ولی درکل واسه شما یه مقدار کار مشکلیه ! سوم هم اینکه اون آدرس و پسورد واسه FTP شماست که شما باید یک بار سایت رو دانلود کنین روی PC خودتون بعد میتونین روش کار کنید (در کل اگه واسه سایت پولی پرداخت نکردین یا هزینش کم بوده اینو بی خیال شین چون واقعن ضایع است البته ببخشید ها !!! )
| |
| | #8 | ||
براي اين سايت ضايع كه گفتي 150000 تومن پول دادم البته قرار بوده 300000 تومن باشه كه بغيهشو نداديم! حالا ارزش داره يا نه مهم اينه كه باباهه ديگه پول نميده(يكبار كافيست) بعدشم يه خوردي خوشگلتر راهنماييم كنيد!! چهجوري سايتو دانلود كنم؟با چي تعغيرش بدم بابا يه كم جزئي تر بگو! درضمن ازت ممنونم كه حوصله ميكني و جوابمو ميدي
__________________ عادت کن که عادت نکنی | ||
| |
| | #9 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] 150 تومن ارزش داره چون واسه یه سایت استاتیک دیگه زیر 400 کسی کار نمیکنه(البته کار خوب و تر و تمیز) دانلود سایت هم سادس توی IE میزنی [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] بجای domainname.com اسم domain خودتو میزنی بعد از تو یه username و password میخواد که اونارو بده بعد وارد یه فولدر میشه که تمام فایلهای اونو انتخاب کن و بعد روی سیستم خودت کپی کن ! همین !
| |
| | #10 |