كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع طرح مشکلات و سوالات در مورد طراحی وب سایت !! است كه در انجمن طراحی صفحات استاتیک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد ] آخه عزیزه دله برادر ویرایش یه سایت چندتا کلیک نیست که بگم برو کجا رو کلیک کن تا درست بشه ! من که نمی تونم اینجا فرانت پیج یا ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 46 / 469 تشكرها: 21
از ايشان 73 بار در 52 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 |
[تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] آخه عزیزه دله برادر ویرایش یه سایت چندتا کلیک نیست که بگم برو کجا رو کلیک کن تا درست بشه ! من که نمی تونم اینجا فرانت پیج یا فلش یاد بدم . یا باید کلاس بری یا حداقل یه کتاب بخری (از انتشارات ناقوس)! راه آخرش هم اینکه یه مقداری سر کیسه رو شل کنی و یکی رو پیدا کنی که اینکار هارو واست انجام بده که اگه من بودم راه آخر رو میرفتم چون هم سریعتره هم مطمئن تر و هم اینکه قرار نیست که من واسه ویرایش یه سایت برم 2 تا کتاب بخونم !
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #12 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 6th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 تشكرها: 0
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | سلام کسی آموزش coffeecup html editor 2008 را نداره با تشکر اگه coffeecup html editor 2008 crack را هم داشتيد بزاريد ممنون | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مورد , مشکلات , وب , در , سوالات , سایت , طراحی , طرح |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| دامنه نامعلوم ف ی ل ت ر ینگ | beh_bek | فناوری اطلاعات (IT) | 6 | Monday 5 February 2007 05:16 PM |
| معرفي و توضيح جديدترين بازيهاي كامپيوتر سال 2006 | Mr.Milad | بازیهای کامپیوتر | 1 | Wednesday 1 November 2006 08:36 PM |
| طراحی سایت | AKBAR H.Y | بخش Internet | 0 | Saturday 3 June 2006 07:47 PM |
| قوانين سايت و فروم | Admin | قوانين سايت | 0 | Thursday 13 April 2006 03:01 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد