كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع برنامه های ساخته شده با Vb است كه در انجمن برنامه نویسی مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: سلام میخوام اینجا جایی بشه که هرکس با vb برنامه ای نوشت و دید الگوریتم یا خود برنامه کمکی به کسی میکنه بذاره اینجا ok اولیشو خودم می زارم برنامه ی زیاد بزرگی نیست و الگوریتم خاصی هم نداره ولی بدرد بخوره [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| برنامه نویسی بحث ، آموزش ، رفع اشکال و تبادل نظر در مورد برنامه نویسی برای محیط ویندوز. ويژوال بيسيک - دلفی و ... |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 25th, 2006
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 222 Thanks: 56
قدرت اعتبار: 3 | سلام میخوام اینجا جایی بشه که هرکس با vb برنامه ای نوشت و دید الگوریتم یا خود برنامه کمکی به کسی میکنه بذاره اینجا ok اولیشو خودم می زارم برنامه ی زیاد بزرگی نیست و الگوریتم خاصی هم نداره ولی بدرد بخوره [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] اگه بدرتون خورد یه تشکر بزنید ok Attention Button برای تشکر روی دکمه ی تشکر کلیک کنید بای ![]() | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | اینم EXE [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] البته نویسنده خودم هستمAttention Button برای تشکر روی دکمه ی تشکر کلیک کنید بای | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 616 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 |
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيدهاند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمتهاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمنها => قوانين انجمنها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانالهاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | البته جناب ادمین speedyshare داشت با سرورش یه کارایی میکرد که مجبور شدم اینجا اپلود کنم ولی برنامه من خودم وقتی برنامه رو میگیرم اجر میکنه اگه میخواید یک بار دیگه اپلود کنم(هر جا جناب ادمین بگه) بای ![]() | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 616 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] من فایلتون رو دریافت کردم. مشکل از دریافت فایل نیست. پیغامی که عکسش رو گذاشتم براتون، بعد از اجرای برنامه ی شما ظاهر میشه و مربوط به VB یا برنامه ی خودتونه! داره میگه کامپوننت "comdlg32.ocx" به درستی Register نشده و یک فایل رو گم کرده.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيدهاند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمتهاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمنها => قوانين انجمنها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانالهاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #6 | ||
| ناظم سابق سايت | Vb يعني همين لطف كنيد هر برنامه اي كه ميخواهيد بگذاريد را ستاپ كنيد براي اين منظور ميتوانيد از ستاپ ساز خود وي بي استفاده كنيد تا هركي ميخواد از برنامه شما استفاده كنه مجبور به نصب وي بي نشه ! | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 10th, 2006
سطح دانش: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 301 Thanks: 42
قدرت اعتبار: 3 | ای بابا کاری نداره کافیه فایل comdlg32.ocx رو توی System32 در شاخه ویندوز کپی کنی . اگه فایل رو خواستی pm بزار برام تا براتون بفرستم | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | بجه ها اینو کپی کنید تو system32 ok [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | |||||||||||
| |
| | #10 | ||
| ناظم سابق سايت | اين هم نرم افزار حسابگر تاسيسات من البته سورس برنامه را نميزارم به دو دليل 1.حجم بسيار بالا 2.احتمال داره برنامه را Update كنم ولي هر قسمت را كه خواسته باشيد در خدمتم برنامه را تا به حال روي اينترنت نگذاشته بودم چند توصيه براي اشخاصي كه از اين برنامه ميخواهند استفاده عملي كنند: (هرچند كه فكر نميكنم كسي باشه!) در حالي كه ساختار برنامه بسيار ساده است اما اگر مهندس با دقتي نيستيد در اشتباه بودن محاسبات خود شك نكنيد! با توجه به اهميت محاسبات خواهش ميكنم حداقل 2 بار محاسبات را انجام دهيد با وجود اينكه بار ها و بارها و باز هم بارها برنامه مورد تست قرار گرفته اما كوچكترين ورودي اشتباه به برنامه تمام محاسبات را به هم خواهد ريخت. ديده شده افراد معمولي با استفاده از برنامه هاي مشابه خارجي ! كه هيچ تنظيمي براي كشور عزيزمان ندارد اقدام به انجام اين محاسبات ميكنند و نتايج خنده دار بدست مياورند بهترين پيشنهاد هم اين است كه قبل از اجرا پروژه محاسبات را به يك مهندس دقيق دهيد تا آنها را از نظر صحت بررسي كند. برنامه فاقد برنامه هاي جانبي و آموزش تصويري ميباشد. فقط خود برنامه ارسال شده ميتوانيم براي برنامه بحث كنيم دريافت برنامه حجم برنامه 17.5 مگ [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] بريد حالشو ببريد پروژه انجام داديد و حداقل 10 مليون گرفتيد من را هم دعا كنيد. | ||
| |
| The Following User Says Thank You to Shahani For This Useful Post: | irandvb (Saturday 11 November 2006)
|