كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع لطفا كمكم كنيد (ويژوال بيسيك) است كه در انجمن برنامه نویسی مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: 1- منظورم از شماره ديتابيس همون اتونامبر هستش كه از 29 شروع شده . چيكار كنم كه از يك شروع بشه ؟ آيا بايد از اول يه ديتا بيس درست كنم ؟ 2- ببينيد من يه پروژه آرشيو سي دي دارم و يه پروژه لوگين . كه كار هر دو ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| برنامه نویسی بحث ، آموزش ، رفع اشکال و تبادل نظر در مورد برنامه نویسی برای محیط ویندوز. ويژوال بيسيک - دلفی و ... |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 29th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 37 تشكرها: 0
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | 1- منظورم از شماره ديتابيس همون اتونامبر هستش كه از 29 شروع شده . چيكار كنم كه از يك شروع بشه ؟ آيا بايد از اول يه ديتا بيس درست كنم ؟ 2- ببينيد من يه پروژه آرشيو سي دي دارم و يه پروژه لوگين . كه كار هر دو تموم شده است و هردو به صورت جداگانه به خوبي كار مي كنند . ولي وقتي مي خواهم اين دو را با هم تركيب كنم مثلا يا پروژه لوگين را به پروژه آرشيو و يا پروژه آرشيو را به پروژه لوگين اضافه كنم تا كاربر براي ورود به پروژه آرشيو حتما پسورد بده ديگه كار نمي كنه . البته من يه تازه وارد تازه واردم . اين پروژه رو هم از روي پروژه هاي پيش ساخته درست كردم . ضمنا اگر بخواهيد مي توانم هر دو را آپلود كنم تا مشكل را از نزديك ببينيد . ولي فعلا مشكل را برايتان توضيح مي دهم . كه اگر اين مشكل حل بشه ديگه كار تمومه . مشكل اضافه كردن لوگين به آرشيو : وقتي من لوگين (فرم و ماژول) رو به آرشيو اضافه مي كنم و بعد از اجرا بر روي باتن لوگين كليك مي كنم اين ارور رو ميده : Private Sub cmdLogin_Click() a = App.Path & "\K2.gtx" b = GetPasswordFromFile(a) If txtPass.Text <> b Then txtPass.Text = vbNullString MsgBox "رمز عبور صحيح نمي باشد" & vbCrLf & "لطفا يك بار ديگر رمز صحيح را وارد نماييد", vbCritical + vbOKOnly, "خطا" Else Unload Me frmMain.Show End If End Sub ولي وقتي آرشيو رو به لوگين اضافه مي كنم اين ارور رو ميده . اولا اينكه كد هاي درون ماژول مربوط به آرشيو كه Public b As ADODB.Recordset Public a As ADODB.Connection مي باشد خود به خود پاك ميشه و وقتي هم كه بصورت دستي اون رو وارد مي كنم ارور ميده . ارور اون اينه : Private Sub Form_Load() LoadKeyboardLayout "00000429", 1 Set a = New ADODB.Connection a.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.3.51;Data Source=" & App.Path & "\bank.mdb" a.Open Set b = New ADODB.Recordset b.Open "film", a, adOpenKeyset, adLockPessimistic, adCmdTable Set Text1.DataSource = b Text1.DataField = "ÔãÇÑå" Set Text2.DataSource = b Text2.DataField = "ãæÖæÚ" Set Text3.DataSource = b Text3.DataField = "ßÏ" Set Text11.DataSource = b Text11.DataField = "ßÇäæä" Set Text4.DataSource = b Text4.DataField = "ÊÇÑíÎ" Set Text6.DataSource = b Text6.DataField = "äæÚ" Set Text8.DataSource = b Text8.DataField = "ÝÑãÊ" Set Text9.DataSource = b Text9.DataField = "ÊÚÏÇÏ" Set Text10.DataSource = b Text10.DataField = "ÊæÖíÍÇÊ" 'Çí ÌäÊ 'dj = App.Path & "\merlin.acs" Call asa.Characters.Load("Merlin", bj & "Merlin.acs") '----------------------------------------------------- End Sub كمك كنيد تا مشكلم حل بشه . ممنون | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | ||
| ناظم سابق سايت | در اتونامبر بايد استارت نامبر را يك بگذاريد سوالات بستگي به ساختار برنامه داره و اين طوري معلوم نميشه بايد يكي يكي و كم كم مشكلات و حل كنيد | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | خوب بگيد چي كار كنم ؟ اصلا مي خواهيد اصل پروژه را برايتان بگذارم تا ببينيد . چون من واقعا از جواب شما هيچ چيزي متوجه نشدم . | |||||||||||
| |
| | #4 | ||
| ناظم سابق سايت | به پيغام خصوصي خود توجه كنيد هنگام ادغام كردن دو پروژه دقت زيادي روي متغيير ها انجام بدهيد ويژال بيسيك توجه زيادي نميكند و با وجود اينكه به راحتي ايجاد ميشود با مشكلات زيادي برخورد ميكنيد | ||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 25th, 2006
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 222 تشكرها: 56
از ايشان 148 بار در 31 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 | من نمیتونم به شما راجع به این موضوع کمک کنم ولی میتونم یه انجمن بهت معرفی کنم که حتما جوابتو میتونن بدن [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | بله چشم من مي خواهم براي برنامه آرشيو لوگين بزارم همين . اينم كد هردو برنامه [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] لطفا اگر موفق شديد اين كار رو بكنيد بدون انجام تغيير در ساختار اصلي برنامه . لينك دانلود اون رو هم برام بذاريد يا اينكه اون رو به ايميل بنده ميل كنيد . [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] خواهش مي كنم اگر مشكل حل شد طريقه بر طرف شدنش رو هم به من آموزش بديد . با تشكر از همكاري و كمك صميمانه شما . | |||||||||||
| |
| | #10 | ||
| ناظم سابق سايت | برنامه شما را كه با هزينه نوشته شده به صورت مجاني براي شما اديت كردم كار اشتباهي كردم اما راضي نبودم در مشكل باقي بمونيد شما كوچكترين توجهي به نوشته من نكرديد [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | ||
| |