كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع لطفا كمكم كنيد (ويژوال بيسيك) است كه در انجمن برنامه نویسی مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: با سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوست عزيز (اگر قابل بدونيد) در مورد خط اول بايد بگم كه واقعا متوجه منظورتون نشدم . اگر منظورت اينه كه ما اين كار را داديم جايي طراحي كرده و پول داديم و چون در اين قسمت گير كرديم داديم كه شما اصلاح ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| برنامه نویسی بحث ، آموزش ، رفع اشکال و تبادل نظر در مورد برنامه نویسی برای محیط ویندوز. ويژوال بيسيک - دلفی و ... |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: October 29th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 37 تشكرها: 0
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | با سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوست عزيز (اگر قابل بدونيد) در مورد خط اول بايد بگم كه واقعا متوجه منظورتون نشدم . اگر منظورت اينه كه ما اين كار را داديم جايي طراحي كرده و پول داديم و چون در اين قسمت گير كرديم داديم كه شما اصلاح كنيد ، يا اينكه من براي اين كار پول گرفتم ولي چون نتونستم اين قسمتش رو انجام بدم به شما گفتم . بايد بگم كه واقعا اين طوري نبوده و من اين كار را بدون هزينه براي دوستانم انجام دادم . چون دارن يه كار خير و آينده دار براي جووناي اين مملكت انجام ميدن . من هم به همين دليل اين كار رو (برنامه نويسي و گرافيك) كه اولين كارم بوده با استفاده از دو سرس از پيش ساخته انجام دادم . البته من قبلا گرافيك كامپيوتري انجام داده بودم ولي برنامه نويسي غير از ام ام بي نه . ولي بازم اگر مشكلي هست بگيد تا ما هر طوري كه هست هزينه كار شما رو پرداخت كنيم . چون ما نمي خواهيم كه شما ناراضي باشيد . كه در اين صورت اين كار ديگه بدرد ما نمي خوره . در مورد خط دوم هم بايد بگم كه اگر منظورتون از اشتباه ، انجام يك كار مجاني هست . بايد بگم كه انشاءالله شما اشتباه نكرديد بلكه مشكلي رو حل كرديد . بازم اگر مشكلي هست بگيد تا ما هر طوري كه هست هزينه كار شما رو پرداخت كنيم . در مورد خط سوم هم بايد خدمتتون عرض كنم كه من به حرف شما گوش كردم و در سايتي كه گفتيد اين موضوع رو مطرح كردم . ولي متأسفانه اين سايت دچار مشكل شده و در هر بار ورود ميگه : Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.37 Server at [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] Port 80 در هر صورت من به شما خسته نباشيد مي گم و واقعا از زحمات شما سپاسگذارم . ممنون. | |||||||||||
| |
| تبليغات | |
|
تبليغات
| |
| | #12 | ||
| ناظم سابق سايت | من هم از شما ممنون هستم من نميدونستم از سورس آماده استفاده كرديد سايت برنامه نويس با بعضي از Ip ها مشكل دارد و گاهي اوقات دچار مشكل است پيشنهاد ميكنم از زبان برنامه نويسي دلفي براي پروژه ها استفاده كنيد اميدوارم موفق باشيد و خوشحالم كه مشكل شما حل شد ![]() | ||
| |
| | #13 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | با سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوست عزيز (اگر قابل بدونيد) در مورد خط اول بايد بگم كه واقعا متوجه منظورتون نشدم . اگر منظورت اينه كه ما اين كار را داديم جايي طراحي كرده و پول داديم و چون در اين قسمت گير كرديم داديم كه شما اصلاح كنيد ، يا اينكه من براي اين كار پول گرفتم ولي چون نتونستم اين قسمتش رو انجام بدم به شما گفتم . بايد بگم كه واقعا اين طوري نبوده و من اين كار را بدون هزينه براي دوستانم انجام دادم . چون دارن يه كار خير و آينده دار براي جووناي اين مملكت انجام ميدن . من هم به همين دليل اين كار رو (برنامه نويسي و گرافيك) كه اولين كارم بوده با استفاده از دو سرس از پيش ساخته انجام دادم . البته من قبلا گرافيك كامپيوتري انجام داده بودم ولي برنامه نويسي غير از ام ام بي نه . ولي بازم اگر مشكلي هست بگيد تا ما هر طوري كه هست هزينه كار شما رو پرداخت كنيم . چون ما نمي خواهيم كه شما ناراضي باشيد . كه در اين صورت اين كار ديگه بدرد ما نمي خوره . در مورد خط دوم هم بايد بگم كه اگر منظورتون از اشتباه ، انجام يك كار مجاني هست . بايد بگم كه انشاءالله شما اشتباه نكرديد بلكه مشكلي رو حل كرديد . بازم اگر مشكلي هست بگيد تا ما هر طوري كه هست هزينه كار شما رو پرداخت كنيم . در مورد خط سوم هم بايد خدمتتون عرض كنم كه من به حرف شما گوش كردم و در سايتي كه گفتيد اين موضوع رو مطرح كردم . ولي متأسفانه اين سايت دچار مشكل شده و در هر بار ورود ميگه : Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.37 Server at [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] Port 80 در هر صورت من به شما خسته نباشيد مي گم و واقعا از زحمات شما سپاسگذارم . ممنون. | |||||||||||
| |
| | #14 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | ضمنا قسمت مرتب كردن بر اساس كد+موضوع+تاريخ دچار مشكل شده كه نمي دونم از جانب شما بوده يا نه . البته در فايل اصلي كار مي كرد . ولي سعي مي كنم كه خودم اونو برطرف كنم . بازم ممنون | |||||||||||
| |
| | #15 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | آخه من از رييس شركت داده ورزان هامون (توليد كننده نرم افزار قوي پروين حرفه اي و ... ) كه قبلا يه دوره صفحه بندي (كوارك) گذاشته بود و من در اون شركت كردم راجع به اينكه دوست دارم دو تا برنامه يكي تحت ويندوز و يكي تحت وب ياد بگيرم كه ايشون به من ويزوال بيسيك دات نت و اي اس پي دات نت رو معرفي كرد . گفت كه اين دوبرنامه از همه قويتر و بروز تره . ميشه دليلتون رو بگيد . چون دچار ترديد شدم . ضمنا حالا كه مشكل حل شده ميشه نظرتون رو راجع به برنامه اي كه درست كردم (ويرايش) بگيد ؟ ممنون ميشم . | |||||||||||
| |
| | #16 | ||
| ناظم سابق سايت | من با دو برنامه كار كردم اما ويژال بيسك بدليل اينكه سعي كرده كار هاي سمت كار بر را راحت كند مشكلات ايجاد كرده بر عكس دلفي براي ساخت برنامه وقت بيشتري لازم دارد اما وقتي برنامه بزرگ ميشود تفاوت را احساس ميكنيم كامپونت هايي كه براي دلفي نوشته شده بسيار زياد است و قابل دست رس همچنين براحتي ميتوان برنامه هايي كه با دلفي نوشته شده را كپي برداري كرد و در هر كامپيوتري اجرا كرد ولي در وي بي بايد حتما ستاپ ساخته شود براي دلفي ديتا بيس كاملا اجرايي به نام Dbisam مجود است كه احتياج به نصب در ويندوز كاربر ندارد ساختار كاملا روشن ، واضح و ساخت يافته براي من خيلي لذت بخش است اما VB.net قابل تحمل تر از VB هست برنامه نويسي تحت وب هم PHP و Ajax البته اين فقط نظر من هست | ||
| |
| | #17 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | ببينيد بيشتر كار من طراحي نرم افزار هاي مولتي مديا (فيلم . صدا . متن . ديتا بيس و ...) . (نرم افزار هاي مذهبي) با اين تفاسير به نظر شما كدام يك از برنامه ها بهتره ؟ از اينكه اين همه سوال مي پرسم واقعا شرمنده . ویرایش توسط ahriman : Monday 30 October 2006 در ساعت 09:44 PM. دلیل: كمبود | |||||||||||
| |
| | #18 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | ضمنا نظرتون رو نگفتيد . (برنامه اي كه ويرايش كرديد) به نظر شما چه امكانات ديگري ميشه به اين برنامه اضافه كرد ؟ مثل پرينت و ... كه كم كم شروع كنم به اضافه كردن اون امكانات . | |||||||||||
| |
| | #19 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | ضمنا در برنامه اي كه شما لطف كرديد و اون رو اصلاح كرديد من هر چي گشتم تا ببينم كه چرا وقتي بر روي مرتب سازي بر اساس موضوعات+كد+تاريخ كليك مي كنم محتويات list1 مخصوص به كد در فريم جستجو نمايش داده نمي شه . تغييري هم نسبت به پروژه اصلي نمي بينم . به نظر شما مشكل در چيست ؟ آخه پروژه اوليه كه من آپلود كردم اين مشكل رو نداره . مثل هميشه كمكم كنيد . ممنون | |||||||||||
| |