كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع لطفا كمكم كنيد (ويژوال بيسيك) است كه در انجمن برنامه نویسی مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي برنامه نویسی و طراحی وب ، سيستمهاي مديريت سایت است: من اكسز رو سيستمم نصب نبود متوجه مشكل نشدم بازم ميگم دلفي قدرت بالا در ديتابيس ،كامپوننت هاي بسيار زياد براي انواع كارهاي مولتي مديا و فلش من خودم پروژه هاي بسيار بزرگي را ويژال بيسك انجام دادم و هرچه بيشتر انجام دادم متوجه ضعف هاي بيشتري شدم ديگه هيچ ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| برنامه نویسی بحث ، آموزش ، رفع اشکال و تبادل نظر در مورد برنامه نویسی برای محیط ویندوز. ويژوال بيسيک - دلفی و ... |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | ||
| ناظم سابق سايت | من اكسز رو سيستمم نصب نبود متوجه مشكل نشدم بازم ميگم دلفي قدرت بالا در ديتابيس ،كامپوننت هاي بسيار زياد براي انواع كارهاي مولتي مديا و فلش من خودم پروژه هاي بسيار بزرگي را ويژال بيسك انجام دادم و هرچه بيشتر انجام دادم متوجه ضعف هاي بيشتري شدم ديگه هيچ زمان پروژه بزرگي را با ويژال بيسيك 6 نخواهم نوشت برنامه هاي ميكروسافت تسلط بيشتري روي ويندوز دارند و ياد گيري آنها بسيار ساده و روان است اما مسئوليت به عهده گيري امور در پشت پرده بسيار زياد بر عهده برنامه ميباشد به همين علت واقعا در انجام كوچكترين كارها دچار مشكل ميشويم براي برنامه هم نظر خاصي ندارم شما هستيد كه بايد نياز سنجي كنيد اما در درجه اول سرعت برنامه و كارايي را مد نظر قرار بدهيد نرم افزار خوب نرم افزاري هست كه با وجود پيچيدگي كار با آن آسان باشد بعد به زيبايي و حاشيه ها بپردازيد. | ||
| |
| تبليغات | |
|
تبليغات
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد