كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اجرای فایل TS ضبط شده توسط SR-X95USB است كه در انجمن آموزش برنامه ریزی جیتک فایل فلش استارست مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش استارست (StarSat) است: سلام ریسیور ما StarSat مدل SR-X95USB هست. فلش رو میزنم توی ریسیور و record میکنم. درست ضبط میشه و وقتی روی کنترل USB رو میزنم میتونم فایلشو ببینم و پخش کنم. نوع فایلی که ذخیره میکنه TS هست. یعنی مثلا: PMC[2008-08-20-22-12-06].ts الان نمیدونم این فایل رو با چه نرم افزاری ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 13th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 |
سلام ریسیور ما StarSat مدل SR-X95USB هست. فلش رو میزنم توی ریسیور و record میکنم. درست ضبط میشه و وقتی روی کنترل USB رو میزنم میتونم فایلشو ببینم و پخش کنم. نوع فایلی که ذخیره میکنه TS هست. یعنی مثلا: PMC[2008-08-20-22-12-06].ts الان نمیدونم این فایل رو با چه نرم افزاری باز کنم؟ دارم دیوونه میشم. لطفا راه نمایی کنید | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | ||
| مدیر بخش خبر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست من نرم افزارهاي زيادي (كدك ها ) هستند كه اين فايل ها رو اجرا مي كنند، k lite codec vlc media player cccp كه مخخف combined commuinty codec pack و در كل نرم افزارهاي كدك ديگه كه مي تونيد به راحتي از اينترنت دانلود كنيد، فكر ميكنم k lite codec رو جناب progreza تو قسمت نرم افزارها گذاشتن (دقيقا نمي دونم كجا)
__________________ Never Doubt That A Small Group Of Committed People Can CHANGE THE WORLD Indeed,It is The Only Thing That Ever Has Margaret Mead | ||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to amir66 For This Useful Post: |
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزیز امکان داره نشانی لینک دانلود این نرم افزار ها رو بدید. از بابات توجهتون هم متشکرم | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 59 / 591 Thanks: 2,863
قدرت اعتبار: 3 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] سلام به شما. شما اگه میخواین فایلهای TS رو توی کامپیوتر ببینین اصلا احتیاجی به نرم افزار مبدل ندارین.شما لینک زیر رو ببینید که در اون براحتی میتونید فایلهای TS رو ببینید. [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] برای ادیت فایلهای TS هم از برنامه MPEG VCR استفاده کنید که یه خرده تو سایت بگردید پیداش میکنید . | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Safi For This Useful Post: | gold.pixel (Friday 22 August 2008)
|
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزیز کار من تدوین و ساخت تیزر تبلیغاتی است. ار ماهواره هم فقط برای ضبط و نمونه برداری از نمونه های خارجی استفاده میکنم. الان میتونم با استفاده از k-lite فیلم های ضبط شده رو ببینم. الان مشکل من اینه که نمی تونم فیلم رو به پریمیر یا افتر افکت ببرم. برای تبدیل باید چی کار کنم. اون لینکی هم که دادید جواب نداد. با تغییر پسوند ساختار اصلی فایل حفظ میشه وفقط ظاهرش تغیییر میکنه. لطفا راهنمایی کنید | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 59 / 591 Thanks: 2,863
قدرت اعتبار: 3 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] سلام مجدد شما هرچی که ضبط میکنین برای استفاده در نرم افزارهای تدوین حتما باید به فرمت AVI تبدیلش کنین با رزولوشن 720 در 576 و 25 فریم در ثانیه تا توی برنامه های تدوین قابل استفاده باشه. با این توضیحاتی که گفتین شما تا حالا حتما باید با برنامه ادیوس edius pro کار کرده باشید.همراه این نرم افزار یک نرم افزار مبدل فوق العاده بنام canopus procoder هم نصب میشه. البته خوبی این مبدل اینه که احتیاجی ندارین ادیوس بلد باشین و این مبدل بطور مستقل هم نصب و اجرا میشه.برای یادگیری و دانلودش به لینک زیر مراجعه کنید [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] خداروشکر که رپید شر هنوز لینکشو پاک نکرده.لینک دانلود خود برنامه 89 مگ: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] چون کرکش پریده دوباره برای شما آپلودش کردم از لینک زیر کرکشو دانلود کن: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] برای نصب کرک به نکته زیر توجه کنید: Install ProCoder 3 Run Setup.exe, select "Repair" option امیدوارم دیگه مشکلتون حل بشه. | |||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to Safi For This Useful Post: | bijan_darvishi (Saturday 23 August 2008),
gold.pixel (Saturday 23 August 2008)
|
| برچسب ها |
| srx95usb , فایل , اجرای , توسط , شده , ضبط |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| موشكهاي ضد تانك قابل حمل توسط فرد | onbox | موشک ها | 0 | Friday 24 August 2007 04:40 PM |
| بررسی تخصصی Sony Ericsson P990 | nima_g | Sony Ericsson | 2 | Saturday 5 May 2007 05:21 PM |
| غذا و سلامتی | Peyman | بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي | 0 | Tuesday 13 March 2007 12:32 AM |
| زبانهاي برنامهنويسي در هوش مصنوعي | Peyman | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Monday 15 January 2007 12:15 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد