كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع آموزش نصب ویبولتین 3.7.2 بصورت تصویری است كه در انجمن vBulletin مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سيستمهاي مديريت Forum است: آموزش نصب ویبولتین 3.7.2 بصورت تصویری اگر در فکر این هستید که انجمن ویبولتین را در سایت خود نصب کنید ولی تا حالا این کار را نکرده اید بی شک این آموزش به شما کمک خواهد کرد تا بدون نیاز به کمک دیگری خودتان آن را نصب کنید. [تنها کاربرانی ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | آموزش نصب ویبولتین 3.7.2 بصورت تصویری اگر در فکر این هستید که انجمن ویبولتین را در سایت خود نصب کنید ولی تا حالا این کار را نکرده اید بی شک این آموزش به شما کمک خواهد کرد تا بدون نیاز به کمک دیگری خودتان آن را نصب کنید. [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | ||
| |
| The Following 4 Users Say Thank You to michael For This Useful Post: | absat (Sunday 17 August 2008),
baran17862 (Saturday 18 October 2008),
jamy (Sunday 17 August 2008),
Safi (Sunday 17 August 2008)
|
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 26th, 2005
سطح دانش: 50 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 496 / 1241 Thanks: 323
قدرت اعتبار: 10 | برای اینکه آموزش ها ماندگار ش از آبود سنتر اختصاصی سایت استفاده کنید [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمتهاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمنها => قوانين انجمنها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانالهاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| سرپرست بخش DVB Card ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 24th, 2006
سطح دانش: 35 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 170 / 850 Thanks: 296
قدرت اعتبار: 4 | vb حچمش چه قدره و از کجا میتونم دانلودش کنم . نسخه جدید کرک شده یا غیر مجاز
__________________ فروم من !!! راه اندازی شد دعوت از تمامی دوستان محفل ما روشن است http://p30-offline.com/ Full Plugins (كاملترين پک Plugin برای بازكردن كانالها در DVB) اسکاینت مخصوص کارت خود را با تنظیمات سریع دانلود کنید | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 7th, 2008
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 25 Thanks: 29
قدرت اعتبار: 0 | سلام آقا شرمنده میشه برای منه مبتدی در مورد این نرم افزار توضیح بیشتری بدین ممنون | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ashil_42 For This Useful Post: | hadi_dey (Monday 18 August 2008)
|
| | #5 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | این هم ویبولتین 3.7.2 Vbulletin 3.7.2 pl1 Nulled - DGT [DeScRiPtIoN] vBulletin is a powerful, scalable and fully customizable forums package for your web site. It has been written using the Web's quickest-growing scripting language; PHP, and is complimented with a highly efficient and ultra fast back-end database engine built using MySQL. [/End DeScRiPtIoN] þ Script name : vBulletin 3.7.2 Patch Level 1 þ Supplied by : DGT þ Nullified by : DGT þ Tested by : DGT þ Protection : Removed þ Homepage : [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] þ Release date : 09-07-2008 þ Release type : PHP/MySQL þ Price : Forget it þ Under music : RAZ - Vampire Style [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] scriptmafia | ||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to michael For This Useful Post: | absat (Saturday 18 October 2008),
baran17862 (Sunday 19 October 2008)
|
| | #6 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] همین انجمنی که داری میبینی همین پارس دی وی بی خودمون این با همین نرم افزار ساخته شده توضیح کامل تر از این میخوای بگو؟ | ||
| |
| The Following User Says Thank You to michael For This Useful Post: | ProgReza (Sunday 7 September 2008)
|
| | #7 | |||||||||||
| سرپرست بخش DVB Card ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 24th, 2006
سطح دانش: 35 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 170 / 850 Thanks: 296
قدرت اعتبار: 4 | من قبلا تجربه نصب انواع سیستم های مدیریت محتوا را داشته ام و دنبال یک vb خوب و بدون محدودیت برای نصب بودم آدرس سایتم هم در امضایم هست با عشق و صفایی اومدم نصب کنم اما موقع نصب وقتی ادرس سایتم را وارد میکنم با اخطاز دیتابیس ارور و وقتی آدرس نصب را وارد میکنم مرورگر به آدرس دیگری میرود مشکل چیست خوشحال میشوم کمک کنید
__________________ فروم من !!! راه اندازی شد دعوت از تمامی دوستان محفل ما روشن است http://p30-offline.com/ Full Plugins (كاملترين پک Plugin برای بازكردن كانالها در DVB) اسکاینت مخصوص کارت خود را با تنظیمات سریع دانلود کنید | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 148 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 3 | ببخشيد اين سيستم در اين ورژن فارسي نيست ؟ منظورم اينه كه اين فايلي كه واسه دانلود هستش بعد نصب فارسي هم ميشه ؟ | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 148 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 3 | من نصب كردم ولي ميشه بگيد چجوري فارسي ميشه ؟ لطفا راهنمايي كنيد با تشكر | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||
سطح دانش: 35 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 170 / 850 |