كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع phpnuke با ajaphp چه... است كه در انجمن phpNuke مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های مدیریت سایت و محتوا است: با سلام میخواستم بدونم ajaphp با phpnuke چه فرقی داره و کدوم بهتره....؟ من خودم با نیوک کار کردم ولی نمیدونم آجا چیه....؟ اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم... اگر هم بگید از کجا میشه دانلود کرد خیلییییییییییییی خوبه با تشکر...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 148 تشكرها: 19
از ايشان 9 بار در 5 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 | با سلام میخواستم بدونم ajaphp با phpnuke چه فرقی داره و کدوم بهتره....؟ من خودم با نیوک کار کردم ولی نمیدونم آجا چیه....؟ اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم... اگر هم بگید از کجا میشه دانلود کرد خیلییییییییییییی خوبه با تشکر | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نرم افزار sms فارسی برای همراه اول با 200 کاراکتر | nickcarter | بازي هاي موبايل (عمومی) | 1 | Wednesday 9 July 2008 08:45 PM |
| شجاعي: با نكونام در اسپانيا به اردوي تيم ملي ملحق ميشويم | hengameh | بخش ورزش فوتبال | 0 | Monday 7 July 2008 10:58 AM |
| احتمال ادغام مايکروسافت با aol | mehdi_asgarpour | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 0 | Monday 7 July 2008 10:01 AM |
| ۵ کشته و مجروح دیگر به دلیل برخورد با مینهای متروکه در قصرشیرین | ProgReza | حوادث | 0 | Monday 7 July 2008 09:19 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد