كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل شناسایی هارد sata در نصب ویندوز است كه در انجمن سوالات معمول و همیشگی در رابطه با مشکلات سخت افزاری مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سخت افزار است: با سلام به دوستان : من با مینبورد k8v-xse asus که دارای chipset via vt8237r میباشد هنگام نصب ویندوز مشکل نشناختن هارد ساتا را دارم در صورتی که flopy مورد نظر را از طریق سیدی مینبورد ساخته ام ولی در هنگام نصب درایور مخصوص را میخواهد در ضمن flopy driveو ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 28th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 37 Thanks: 48
قدرت اعتبار: 0 | با سلام به دوستان : من با مینبورد k8v-xse asus که دارای chipset via vt8237r میباشد هنگام نصب ویندوز مشکل نشناختن هارد ساتا را دارم در صورتی که flopy مورد نظر را از طریق سیدی مینبورد ساخته ام ولی در هنگام نصب درایور مخصوص را میخواهد در ضمن flopy driveو flopy disk هم چک شده .حتی از اینترنت وسایت asus tech نیز درایور دانلود کردم ولی جواب نداد لطفا" راهنمایی کنید (فوری) | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| مدير بخش SkyStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2007
سطح دانش: 16 [ ]سابقه در سایت: 38 / 385 Thanks: 527
قدرت اعتبار: 2 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] قبل از همه ببینید که مادربرد هارد رو شناسایی کرده یا نه؟ راه حل اول این که سی دی ویتدوز رو عوض کنید و حتالمقدور سرور اسپک دو باشد چون ویندوز های جدید که توسط بعضی شرکت های داخلی دستکاری شده بعضی از سخت افزارها رو نمی شناسه از قبیل هارد ،کارت صدا ، گرافیک و... راه حل دوم قبل از نصب ویندوز درب کیس باز کنید و باطری پشتیبان مادر برد را برردارید و همه کابل ها را از آن جدا کنید و دو نقطه اتصال باطری را به هم وصل کنید و دکمه پاور (روشن) را فشار دهید تا تمام تنظیمات به حالت اول و شوک وارده به مادر برد خالی شه و بعد یه دو سه دقیقه صبر کنید و اقدام به نصب ویندوز کنید
__________________ | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 |
با سلام خدمت دوست عزیز: من تمام این کارها رو انجام دادم از 2 ویندوز هم استفاده کردم دو سر باطری هم به هم وصل کردم داخل برنامه partition magic 8,05 تحت داس کاملا" هارد را شناسایی کرده و ÷ارتیشن بندی میکند ولی موقع نصب ویندوز با این مشکل مواجه شدم | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: February 1st, 2007
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 60 Thanks: 7
قدرت اعتبار: 0 | سلام اول چک کنید ببینید مادربرد شما ساتا 1 را ساپورت می کند یا ساتا 2 اگر ساتا 1 باشد باید هارد خود را در حالت ساتا 1 تنظیم کنید(مثلا در هاردهای مکستور یک جامپر برای این کار وجود دارد) در صورتیکه مادربرد و هارد شما با هم سازگار بودند. باید فایل راه انداز را روی فلاپی بریزید فقط توجه داشته باشید که این راه انداز بوت هارد می باشد نه درایور برای همین دنبال پوشه ای با این نام یا نام کنترلر sata مربوط به مادربرد خود بگردید و سپس تمام فایلهای آن پوشه را روی فلاپی ریخته در موقع نصب ویندوز با زدن F6 وارد صفحه مربوطه شده و درایور را نصب کنید. امیدوارم با این کار مشکلتان حل شود. | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 |
[تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] سلام داخل دفترچه چیزی در این مورد نوشته نشده ولی جام÷ر هارد رو نیز قبلا" با این روش تست کرده بودم جواب نداد و فولدر مربوط به ساتا نیز تست شده ممنون | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] یعنی کسی تا حالا این مشکل رو نداشته ؟ از دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره خواهشمندم در این مورد راهنمایی کنید (فوری) | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 18th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | لطفا هاردرا بر روی یک سیستم دیگر تست کنید و نتیجه را اعلام کنید. | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] سلام دوست عزیز : روی سیستم دیگر تست شده و ویندوز XPهم روی این هارد نصب شده و بالا اومده ممنون از راهنمایی | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 1165 / 1664 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 9 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] اگه روی یک سیستم دیگه جواب داده پس مشکل از مادربرد شما هست.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Ako25 For This Useful Post: | behnam666 (Monday 18 August 2008)
|
| | #10 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] مشکل از کجای مینبورد میتونه باشه؟ در ضمن داخل RAID SETUP گزینهNOT SUPORT THIS NUMBER OF HARD DISK دیده میشود. لطفا" راهنمایی کنید ![]() ![]() | |||||||||||
| |