كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کمک از مدیران در مورد unix است كه در انجمن سیستم های عامل مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: از مدیران عزیز خواهشمندم در مورد نصب uinx برای تحقیق امتحانم کمک کنی یه مقاله در مورد نصب یونیگس خواهشن سریع تر یه سایتی یه مقاله ای در مورد نصب باشه مرسی...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| سیستم های عامل این بخش به معرفی انواع سیستم عامل خواهد پرداخت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 17th, 2005
سطح دانش: 10 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 244 تشكرها: 22
از ايشان 72 بار در 20 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 | از مدیران عزیز خواهشمندم در مورد نصب uinx برای تحقیق امتحانم کمک کنی یه مقاله در مورد نصب یونیگس خواهشن سریع تر یه سایتی یه مقاله ای در مورد نصب باشه مرسی
__________________ فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزاء بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد کوروش کبیر | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 تشكرها: 19
از ايشان 297 بار در 233 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 4 | امیدوارم با انگلیسی مشکلی نداشته باشی من یک سایت معرفی میکنم که به زبان انگلیسی هست اگه مشکلی بود از دیکشنریهای جمله ای استفاده کن در سایت هست [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 17th, 2005
سطح دانش: 10 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 244 تشكرها: 22
از ايشان 72 بار در 20 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 | اگه می شه فارسی باشه اخه فرست ندارم این کار کنم
__________________ فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزاء بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد کوروش کبیر | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 تشكرها: 19
از ايشان 297 بار در 233 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 4 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] امید عزیز من زیاد گشتم ولی مطالب unix خیلی کم پیدا می شه اونم به زبان فارسی چندین مقاله پیدا کردم اما لینکهاشون از رو هاست پاک شده بودند
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| کاربران زير از دوست گرامي جناب momeni به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | omid (Thursday 2 August 2007)
|
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد