كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سایتی برای نمایش سرعت واقعی اینترنت است كه در انجمن بخش Internet مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد ] نام سايتي هستش که سرعت واقعي اينترنت شما رو بيان مي کنه ، اين سايت با يک نگاه کوچک سرعت اوج و سرعت ميانگين اينترنت شما رو محاسبه ميکنه! ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 59 / 591 Thanks: 2,863
قدرت اعتبار: 3 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] نام سايتي هستش که سرعت واقعي اينترنت شما رو بيان مي کنه ، اين سايت با يک نگاه کوچک سرعت اوج و سرعت ميانگين اينترنت شما رو محاسبه ميکنه! شما از هر نوع اينترنتي که استفاده مي کنيد به راحتي مي تونيد با [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] سرعت خالص اينترنت تون رو بدست بيارين. اما اين سايت چه طور کار ميکنه : در صفحه [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] ابتدا يک تصوير با اندازه از پيش تعيين شده اجرا و سپس زمان انتقال اون به مرورگر محاسبه ميشه. اين زمان سپس در يک نمودار سرعت لحظه اي و ميانگين سرعت حساب شده ترسيم ميشه. در نهايت سرعت اينترنت شما رو بر حسب کيلو بيت بر ثانيه مشخص ميکنه. ضمنا براي غلبه بر کش مرورگر در هر بار اجراي مجدد ، سرعت سنج ، مرورگر رو مجبور مي کنه دوباره تصوير رو در پهناي باند بارگزاري کنه . براي آزمايش مجدد هم از لينکي که در انتهاي صفحه [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] وجود داره استفاده کنيد و از رفرش کردن صفحه جدا خوداري کنيد! که نتيجه معکوس ميده. همه مي دونيم که بدست آوردن سرعت اينترنت يا همون سرعت دانلود و لود صفحات بدون اين سايت هم ممکنه ، شما مي تونيد با نگه داشتن چند ثانيه اي نشان گر موس روي علامت کانکشن در نوار استارت و تقسيم عدد بدست اومده بر 8 ، سرعت رو برحسب baud يا همون بيت بر ثانيه بدست بيارين ، اما المان هاي [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] براي دستيابي به سرعت دانلود شما تجربه جالبيه! اين هم تصوير سرعت سنج از اينترنت ديال آپ من(روی تصویر کلیک کنید تا تصویر رو با کیفیت واقعی ببینید) : [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] منبع/پی سی دانلود | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 1165 / 1664 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 9 | نمیخوام تبلیغ کنم و اون شرکتی که من اینترنت میگیرم را نمیخوام ازش حمایت بکنم ولی بهترین سرعتی را که من تو این جور سایت ها تست کردم برای شرکت صبانت بود که عدد 450 k/bs را به من نشان داد و من اطمینان دارم که واقعی است چون بارها شده که من با سرعت 64 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کردم . در ضمن اگه همچین سرعتی را دوست دارید از همین امپراطور سایت خودمون استفاده بکنید چون امپراطور سایت یکی از نمایندگی ها صبانت هست.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| مدیر بخش خبر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] سرعت 64 !! خوش به حالتون ، ما كه تو شهرستان صبا نت تعطيل (بدترين سرعت) ، و بهترين هم adsl2+ (شركت ... ) هست كه نهايتا سرعت 28 تا 30 واسه دانلود مي ده !! اين است عدالت .
__________________ Never Doubt That A Small Group Of Committed People Can CHANGE THE WORLD Indeed,It is The Only Thing That Ever Has Margaret Mead | ||
| |
| | #4 | |||||||||||
| سرپرست بخش DVB Card ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 24th, 2006
سطح دانش: 35 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 170 / 850 Thanks: 296
قدرت اعتبار: 4 | ماله منا نگاه نکنید ها ... گوش شیطان کر This page was loaded in 33.384 seconds.Your present speed is 7.9 kbps 7.9 تقسیم بر5 بگو 8 تقسیم بر 5 1.6 بگو 8 .... با اون isp
__________________ فروم من !!! راه اندازی شد دعوت از تمامی دوستان محفل ما روشن است http://p30-offline.com/ Full Plugins (كاملترين پک Plugin برای بازكردن كانالها در DVB) اسکاینت مخصوص کارت خود را با تنظیمات سریع دانلود کنید | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| سرپرست بخش DVB Card ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 24th, 2006
سطح دانش: 35 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 170 / 850 Thanks: 296
قدرت اعتبار: 4 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] از خودش دقیقه Your connection speed is around 1540 kbps.
__________________ فروم من !!! راه اندازی شد دعوت از تمامی دوستان محفل ما روشن است http://p30-offline.com/ Full Plugins (كاملترين پک Plugin برای بازكردن كانالها در DVB) اسکاینت مخصوص کارت خود را با تنظیمات سریع دانلود کنید | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| نمایش , واقعی , اینترنت , برای , سایتی , سرعت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بررسی تخصصی Sony Ericsson P990 | nima_g | Sony Ericsson | 2 | Saturday 5 May 2007 05:21 PM |
| انتظار کاربران خانگی برای ویستا بهسر رسید | vista | سیستم های عامل | 3 | Saturday 24 February 2007 12:05 PM |
| نحوه راه اندازي يك Isp | Kamran1358 | سخت افزار | 1 | Friday 23 February 2007 11:06 PM |
| يست قيمتهاي شبكه هوشمند | hosein666 | بخش Internet | 2 | Saturday 2 December 2006 11:10 PM |
| سرويس هاي اينترنت ماهواره اي | عماد | اینترنت ماهوارهای | 15 | Sunday 19 February 2006 01:39 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد