كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع دانلود ويندوز Xp سرويس پك 3 هنگام نصب ويندوز است كه در انجمن مباحث ویندوز (Windows) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي سیستم های عامل است: Windows XP Service Pack 3 Final ------------------------------------- اين [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد ] تصويري از قسمت System Information ويندوز خودم : سريال نامبر براي نصب ويندوز : --------------------------------- myhvt-wq49m-qrpvf-v86fc-p3r8y ويا xp8bf-f8hpf-py6bx-k24pj-twt6m دانلود از Rapidshare ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||||
| معاونت سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 431 / 1078 تشكرها: 10,228
از ايشان 6,216 بار در 2,326 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 6 | Windows XP Service Pack 3 Final ------------------------------------- اين [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] تصويري از قسمت System Information ويندوز خودم : ![]() سريال نامبر براي نصب ويندوز : --------------------------------- myhvt-wq49m-qrpvf-v86fc-p3r8y ويا xp8bf-f8hpf-py6bx-k24pj-twt6m دانلود از Rapidshare و يا easy-share با حجم 572MB --------------------------------------------------------- [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] OR [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] دانلود از تورنت با حجم 589MB : ----------------------------------
__________________ هر نوع كپي برداري از سايت ، فقط با ذكر نام نويسنده و منبع آن مجاز مي باشد . درخواست و يا سوالات خود را فقط در انجمن ها ، و در بخش هاي مربوط به آن مطرح كنيد . ===================================================== قسمتهاي مختلف سايت : --------------------------------- => نقشه جهان { عکس } => قرار دادن عكس در بالاي پنجرها => دانلود درايورهاي قديمي SkyStar => آموزش آپگريد رسيورهاي هايويژن => جديدترين درايور براي SkyStar 1 & 2 => طرح سوالات و مشکلات با ProgDVB => شيشه اي كردن نوار دور پنجره هاي ويندوز => ورژن جديد DVB Viewer Pro به همراه Crack => كاملترين Codec براي مشاهده كانال هاي HD => آموزش استفاده از چند سوئيچ در DVBDream => جديدترين نرم افزارها براي تغيير چهره ويندوز Xp => آموزش كامل تصويري استفاده از پلاگين WinCSC => نرم افزاري براي بدست آوردن ساعت تمام كشورها => آموزش نصب درايور SkyStar 1 & 2 در ويندوز ويستا => آموزش آپديت كردن درايور اسكاي استار در ويندوز XP => زيباترين تم هاي DVB Dream ، براي اولين بار در ParsDVB=> آموزش باز كردن شبكه 3 ايران هنگام كد شدن (DVB) => معرفي سرورهای فعال شرینگ v_dcw_sharing - WinCSC - CSC => نرم افزار جديد TPSBIN Decrypter v1.08 براي تبديل TPS.bin به FULL TPS => آموزش Crack كردن محصولات Eset Nod32 ورژن 3 و آپديت آن تا سال 2050 => نرم افزاری عالي برای دانلود جدیدترین Tps.bin و Tps.dat براي رسيور و DVB => آموزش فعال كردن ريموت كنترل در SkyStar و پليرهاي DVB به صورت جزء به جز، => راهي بسيار ساده براي تشخيص اصل و يا تقلبي بودن SkyStar و كارتهاي DVB ديگر => آموزش كامل SkyGrabber ، قويترين و كاملترين نرم افزار دانلود آفلاين ، براي اولين بار => قويترين و بهترين ورژن ProgDVB به همراه آموزش كامل نصب و راه اندازي براي اولين بار => آموزش استفاده از نرم افزار Local Keylogger Pro كنترل و جاسوسي قسمتهاي مختلف ويندوز | |||||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| مديريت ارشد کل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 1163 / 1662 تشكرها: 6,114
از ايشان 4,615 بار در 3,083 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 9 | من این ورژن را نصب کردم از شر ارور های الکی ویندوز خلاص شدم.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| کاربران زير از دوست گرامي جناب Ako25 به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | ProgReza (Wednesday 14 May 2008)
|
| | #3 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 59 / 591 تشكرها: 2,863
از ايشان 1,291 بار در 536 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 | سلام ProgReza جان . از زحماتت ممنون . 2 سوال داشتم . من این فایلها رو دانلود کردم ولی نمیدونم چرا فایلهای ایمیج هر6 تاشون همشون عین همه . نکنه فقط باید یکیشو دانلود میکردم ؟؟ اگه بخوایم محتویات این مجموعه رو روی cd رایت کنیم طوری که bootable رایت بشه و سیستم با اون cd بوت بشه چطوری باید رایتشون کرد ؟؟ اگه ممکنه در این دو مورد راهنمایی بفرمایین. با تشکرفراوان. | |||||||||||
| |
| کاربران زير از دوست گرامي جناب Safi به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | ProgReza (Thursday 5 June 2008)
|
| | #5 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 3rd, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 150 تشكرها: 52
از ايشان 37 بار در 20 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] ببخشید آقا رضا من درست متوجه نشدم. اگه فقط باید یکی از 6 تا قسمت رو extract کرد چرا باید هر 6 قسمت رو دانلود کنیم؟ شما فرمودید فقط روی یک فایل کلیک کرده و extract کنید! من قبلا این 6 قسمت رو از *** دانلود کردم، اما فکر می کنم خبری از فایل iso نبود. ضمنا هر کدوم از این 6 قسمت حدود 95 مگابایت بودند که بعد از extract کردن هر قسمت حجمش به حدود 530 مگابایت می رسید. ممکنه در زمینه استفاده از این 6 قسمت و رایت CD به طور کامل و دقیق توضیح بدید؟ | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| معاونت سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 431 / 1078 تشكرها: 10,228
از ايشان 6,216 بار در 2,326 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 6 | |