كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع فروش اكانت Gbox است كه در انجمن مباحث مربوط به سرور جی باکس ParsDVB مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي GBox است: اين مژده را به دوستان بدم كه به سلامتي اين سرور هم جهت رفاه و استفاده عزيزان توسط دوستان عزيزي راه اندازي شد. دوستان ميتوانند با اين آي دي مكاتبه كنند: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 616 تشكرها: 33
از ايشان 896 بار در 315 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 10 | اين مژده را به دوستان بدم كه به سلامتي اين سرور هم جهت رفاه و استفاده عزيزان توسط دوستان عزيزي راه اندازي شد. دوستان ميتوانند با اين آي دي مكاتبه كنند: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] شرايط هم در حال حاضر به اين صورته: 1 ماه 9000 تومان 2 ماه 18000 تومان 3 ماه 25000 تومان 4 ماه 32000 تومان 5 ماه 40000 تومان 6 ماه 48000 تومان البته بعد از اينكه يورزها مشخص شدند سرور كم كم جهت بالا بردن كيفت كار محدوديت قرار ميده و همچنين پكيجهايي كه احتمالا در سرور نباشه (البته بايد بگم كه تقريبا تمام پكيجها هست) اضافه خواهند شد. ضمناً: دوستاني كه تقاضاي خريد دارند، ابتدا در سايت [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] عضو شده و سپس host ساخته شده را ترجيحا با پسوند ath.cx. براي [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] بفرستند و منتظر دریافت پاسخ ایمیلشان باشند. توجه: اكانتهاي رايگان جهت يوزرهاي فعال همچنان ارائه خواهد شد ![]() 1- آموزش روش ساختن DNS جهت Gbox و كارت شرينگ: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] 2- آموزش راه اندازی Gbox در ProgDVB: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | |||||||||||
| |
| The Following 2 Thank You to Admin For This Useful Post: | nokia_n91 (Monday 24 July 2006),
ServerGbox (Monday 24 July 2006)
|
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 12th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 98 تشكرها: 0
از ايشان 3 بار در 3 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزیز من متوجه نشدم چطوری میطونم این سرویس رو خریداری کنم ، و خیلی خوشحال شدم که گفتین می فروشین ، چون این موضوع رو یبار مطرح کردم قبول نکردین | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 26th, 2005
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 18 تشكرها: 12
از ايشان يک بار در يک پست سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | با عرض سلام خدمت تمامی دوستان .من اکانت gbox را میخواهم خریداری کنم.لطفا" راهنمایی کنید.از زحماتتان متشکرم | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 27th, 2005
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 60 تشكرها: 2
از ايشان 3 بار در 2 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | این خیلی خوبه اگه در موردش بیشتر توضیح بدین ممنون میشیم یعنی کلا چه کارهایی باید کرد ... | |||||||||||
| |
| | #5 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دوستان بهتره قبل از تقاضا اول تمام اموزشهاي اين سيستم را مطالعه نموده و در صورت سوال مطرح نمايند تا همه با مشكلات موجود اشنا شوند | ||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 19th, 2005
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 55 تشكرها: 16
از ايشان 4 بار در 2 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | می خواستم ببینم بلاخره جی باکس می فروشید یا نه ؟؟؟؟؟؟ چون من چند روز که Username password رو براتون ایمیل کردم اما جواب ندادین ![]() | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 29th, 2005
سطح دانش: 29 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 70 / 709 تشكرها: 100
از ايشان 694 بار در 268 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 4 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] کاربر گرامی اگر وقت ندارید در سایت فعالیت کنید و 50 پست مفید بدید و از چیزی هم سر در نمی اورید کافی اکانت جی باکس را بخرید که ماهیانه 9000 تومان می باشد. اگر می خواهید اکانت جی باکس را رایگان بدست بیاورید 50 پست مفدید در سایت ارسال کنید تا پس از بررسی پست های شما در صورت تائید اکانت جی باکس رایگان ارائه شود.
__________________ Attention Button قبل از استفاده از انجمن قوانين را بخوانيد. | |||||||||||
| |
| | #9 | ||
| مدير سرور Gbox ودریم باکس (DreamBox) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | احتمال دليل تاخير در جواب شما مشكلاتي بودش كه براي سرور به وجود امده بود كه به لطف دوستان مشكل حل شدش حتما جواب شما داده خواهد شد | ||
| |
| کاربران زير از دوست گرامي جناب ServerGbox به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند : | msdvb (Friday 25 August 2006)
|
| | #10 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: June 25th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 تشكرها: 5
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | سلام من چند سوال داشتم لطفا يك نفر جواب بده 1.آيا ممكن است در gboxيك پكيج يك روز باز باشه يك روز بسته 2.وقتي ما هيچ كارتي را به اشتراك نگذاريم چه سودي براي آن ها كه به اشتراك مي گذارند دارد3.آيا كانال ها با فريز باز مشود 4آيا مي توان كانال ها را بر روي hardضبط كرد5آيا gbox به سرعت اينترنت بستگي دارد | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| gbox , فروش , اكانت |
| ابزارهای موضوع | |
|