كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي ترفندهاي كامپيوتر

کار با کامپیوتر بدون داشتن هارد دیسک

اين يك بخش از موضوع کار با کامپیوتر بدون داشتن هارد دیسک است كه در انجمن ترفندهاي كامپيوتر مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي بخش کامپيوتر است: اگر هارد دیسک سیستم شما سوخته است و تا مدتی نمی توانید از کامپیوتر خود استفاده کنید زیاد ناراحت نباشید زیرا بدون هارد دیسک هم می توان از تمام امکانات یک کامپیوتر بهره برد ! سیستم عامل Knoppix نیاز به نصب مستقیم بر روی هارد ندارد و فقط فایلهای راه ...

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخش کامپيوتر > ترفندهاي كامپيوتر

اطلاع رسانی

اطلاعيه‌هاي سايت

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Wednesday 13 December 2006, 05:44 PM   #1
عضو ممتاز

Magic-Power آواتار ها

سطح دانش: 25 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 60 / 603
قابليت: 258 / 3632
ميزان تجربه: 12%

تشكرها: 66
از ايشان 437 بار در 231 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 Magic-Power is on a distinguished road
Magic-Power به  ICQ ارسال پیام Magic-Power به Yahoo ارسال پیام
Cool کار با کامپیوتر بدون داشتن هارد دیسک

اگر هارد دیسک سیستم شما سوخته است و تا مدتی نمی توانید از کامپیوتر خود استفاده کنید زیاد ناراحت نباشید زیرا بدون هارد دیسک هم می توان از تمام امکانات یک کامپیوتر بهره برد ! سیستم عامل Knoppix نیاز به نصب مستقیم بر روی هارد ندارد و فقط فایلهای راه انداز خود را در حافظه سیستم قرار می دهد .برای استفاده ازاین سیستم عامل کافیست با تغییر در بایوس PC آن را به بوت CD-ROM تغییر دهید از این پس با قرار دادن CD پس از چند لحظه به سیستم عامل Knoppix وارد می شوید .از جمله امکاناتی که Knoppix بدون نیاز به هارد دیسک در اختیار شما قرار میده عبارتند از :

1. اتصال به اينترنت

2. اتصال به شبکه محلی

3.پخش فایلهای صوتی و تصویری و...

4. نمايش درایو های هارد دیسک در صورت وجود هارد

5. نرم افزار های مانند Office و برنامه ها گرافیکی و بازی های تحت Knoppix

یه استفاده دیگه هم میشه از این سیستم عامل کرد :
واسه همه این اتفاق رخ داده که ویندوزتون خراب بشه و بخواین برنامه ها و اطلاعات خودتونو به سی دی منتقل و بعد از اون دوباره سیستمتون رو پیکربندی کنین !
خوب فکر نمیکنین استفاده از یه سیستم عامل کامل مثل Knoppix اگه بهترین راه حل نباشه یکی از بهترینها....

لینک دریافت این سیستم عامل Knoppix

[تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]

سایت رسمی شرکت سازنده

[تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]

نکته :
1. برای دریافت سیستم عامل با استفاده از Download Accelerator Plus باید فایل فرمت ISO را به ادامه فایل فرمتهای تعریف شده در آن اضافه کنید .

2. پس از دریافت سیستم عامل باید با استفاده از NERO و استفاده از گزینه BURN IMAGE TO DISK آنر بر روی CD رایت کنید .

3. حجم این برنامه خیلی زیاده و یه سی دی کامل رو پر میکنه بنابراین دانلودش فقط به کاربرانی که از اینترنت پر سرعت ( ADSL ) برخوردارند توصیه میشه ولی اگه تو بازار وجود داشت و یا دوستانتون دانلود کردن از دست ندینش که خیلی وقتها به درد میخوره . ( گرچه من خودم خیلیها رو میشناسم که برنامه های با حجم بالاتر از اینو هم نصف شبها با استفاده از DAP و ... با خطوط E1 دانلود کردن )

1- عشق (بين انسانها) چیزی بی ارزش تر از اونیکه آدما بهش بها میدن .
2- در هیچ کار و مقابل هیچ کس اصرار نکنم چون پایان خوشی برام نداره .
3- به هیچکس اعتماد نکنم .
4- فقط و فقط خدا را دوست بدارم .
5- موزيك فقط سبك Trance
Attention Button
چت روم مخصوص فروم پارس دي وي بي

View Magic-Power's Photo Album Magic-Power آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Thank You to Magic-Power For This Useful Post:
reza keshavarz (Monday 6 August 2007), Shahani (Wednesday 13 December 2006)
تبليغات

تبليغات
تبليغات تبليغات

قدیمی Wednesday 13 December 2006, 05:50 PM   #2
ناظم سابق سايت

Shahani آواتار ها

سابقه در سایت: 60 / 609
قابليت: 264 / 3830
ميزان تجربه: 37%

تشكرها: 61
از ايشان 325 بار در 224 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 Shahani is on a distinguished road
Shahani به  ICQ ارسال پیام Shahani به AIM ارسال پیام Shahani به Yahoo ارسال پیام

خيلي ممنون
لينك خراب شده بود اما داخل سايت اصلي كلي لينك براي دريافت وجود داشت
من دارم از اين دانلود ميكنم
View Shahani's Photo Album Shahani آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي جناب Shahani به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
Magic-Power (Wednesday 13 December 2006)
قدیمی Thursday 14 December 2006, 12:31 AM   #3
عضو ممتاز

Mamaj Lalaz آواتار ها

سطح دانش: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 271
قابليت: 54 / 2257
ميزان تجربه: 86%

تشكرها: 5
از ايشان 55 بار در 40 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3 Mamaj Lalaz is on a distinguished road

با سلام

اگه کسی بخواهد بدون هارد بالا بیاید بهتر توی ایکس پی که تمام درایو هاش را داره و همه سیستمش را بشناسه بیاید بالا . و همه کار باهاش را بلدن . در ضمن سیستم عاملی که معرفی کردی مشکل شناسایی پارتیشن های ویندوز را داره یعنی اگه مثلا بخواهیم روی هاردتون یه زمانی تغییر بدین و توی ایکس پی نشه و باید از روی سی دی تغییر انجام بشه ( مثل ویروس یابی های خاص ) باید بتونید درایو های هاردتون را ببینید .نرم افزارهایی هست که این امکان را به شما می ده که ویندوز ایکس پی را از روی سی دی بوت کنید من چند تا از این سی دی ها خودم ساختم و پلاگین هم به آنها اضافه کردم .

برای اثبات می تونید این عکس ها را ببینید .

این ویندوز کاملا از روی سی دی خونده می شه و بالا می آید و هیچ کاری به هارد نداره .
خوش باشید
View Mamaj Lalaz's Photo Album Mamaj Lalaz آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي جناب Mamaj Lalaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
sh2004 (Thursday 14 December 2006)
قدیمی Thursday 14 December 2006, 12:33 AM   #4
عضو ممتاز

Mamaj Lalaz آواتار ها

داشت یادم می رفت تازه حجم نرم افزار 9 مگابایت هست و با استفاده از سی دی ویندوز یه ایمیج براتون می سازه و این در مقایسه دانلود ایمیجی که شما معرفی فرمودید به نظرم خیلی منطقی تره .
کاربران زير از دوست گرامي جناب Mamaj Lalaz به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
oktay1365 (Saturday 30 December 2006)
قدیمی Thursday 14 December 2006, 01:28 AM   #5
ناظم سابق سايت

Shahani آواتار ها

Shahani به  ICQ ارسال پیام Shahani به AIM ارسال پیام Shahani به Yahoo ارسال پیام

دوست عزيز اولا لينوكس كجا و ويندوز كجا
برنامه را براي دانلود گذاشتي!
يك سي دي كه به سرعت لود بشه و كار هاي ضروري را با آن انجام داد.
اگر يك ويندوز بدون هيچ برنامه اي هم باشد ميشود اين كار را كرد
دقت داشته باشيد كه ويندوز و لينوكس قابل مقايسه با هم نيستند.

(اگر بحث لود كردن يك ويندوز با تمام درايور ها باشه كه نورتن گاست اين كار را خيلي سريع انجام ميدهد)
در ضمن اگر دقت ميكرديد اين بحث مطرح شده بود:

اما چنين سيستم عاملي هيچ زمان در سايت ارائه نشده بود.
قدیمی Friday 15 December 2006, 05:04 PM   #6
عضو ممتاز

Mamaj Lalaz آواتار ها

پیش فرض موضوع تایپیک چیه ؟

با سلام
موضوع تایپیک چیه ؟ سیستم عامل پروتیبلی مبتنی بر لینوکس یا ... ؟
1-اولا لینوکس و ویندوز از نظر طراحی سیستم عمل ، مدیر حافظه ، نحوه مواجه با بن بست و ... تقریبا شبیه هستند و چیزی که آنها را متفاوت کرده API ها و نحوه برخورد با هارد دیسک ( پارتیشن بندی ) هست البته تا آنجا که من می دونم . ( البته دانسته های من نسبت به اون چیزهایی که نمی دونم غیر قابل مقایسه هست )
2- من دیدم اینجا یه سیستم عامل معرفی کرده وگفته اگه هاردتون خراب شد با اون بالا بیایید . چون همه در ایران دارن از ویندوز استفاده می کنند گفتم از ویندوز استفاده کنید بهتره !
3- قطعا من مطمئن هستم اگه کسی با این سیستم عامل بالا بیاد نمی تونه از درایوهای صدا ، کارت گرافیک و مودم و ... استفاده کنه ! گفتم شما با استفاده از نرم افزار REATOGO-240 می تونید کاری کنید که اینها نیز شناخته بشه !
4- اون ویندوز پروتیبلی که لینکش را گذاشتی هم شامل مطلب شماره 3 میشه و اینکه حدود 61 مگابایته و برای افرادی که در ایران هنوز دارن از دیال آپ بهره می برند مناسب نیست من گفتم این نرم افزار حجم 9 مگابایته و ایمیجی که میسازه شامل پلاگین ها هم می تونه باشه مثل دو پلاگینی که نشونتون دادم jetAudio و نورتن و برای بالا اومدن بدون هارد مناسب تر !
5- من نفهمیدم نورتن گست این وسط چیکاره بود آخه اون نرم افزار که برای گرفتن ایمیج و برگرداندن اون روی هارد هست البته از نظر بنده نرم افزار خوبی هم نیست و نرم افزار سر تر وجود داره ! ولی اگه هاردی نیست شما به کجا می خواهید ایمیج برگردونید من نمی دونم !
اگه من مطلب را درست متوجه نشدم و یا موضوع تایپیک کار با کامپیوتر بدون داشتن هارد دیسک نیست منو لطفا از گمراهی و ظلمت در آورید !
با تشکر
قدیمی Friday 15 December 2006, 08:15 PM   #7
ناظم سابق سايت

Shahani آواتار ها

ممنون از شما كه محبت كرديد و اين برنامه را معرفي كرديد
اما فكر نميكنيد لحن صحبت شما زياد جالب نبود!
شما فقط عكس قرار داديد اگر دقت كنيد حتي اسم نرم افزار را هم در نوشته خود قرار نداديد چه برسه به توضيح در مورد نرم افزار.
منظور من از تفاوت سيستم عامل ها اين بود كه هسته اصلي لينوكس بر پايه يونيكس نوشته شده در صورتي كه هسته مركزي ويندوز بر پايه داس است.
نظر شخصي بنده اين هست كه:
چون به همان دلايلي كه شما گفتيد استفاده از اين سيستم عامل همه گير نشده است داشتن يك ديسك راه انداز از اين نسخه به اين كاملي براي من بسيار داراي اهميت بود.

خيلي ممنون از راهنمايي شما
اميدوارم بتوانم در اين سايت بيشتر از دانش شما استفاده كنم.
اگر امكان دارد لينك دريافت برنامه و كرك احتمالي را قرار دهيد
همچنين توضيحاتي در مورد نحوه استفاده كه هم من و هم دوستان ديگه بتوانيم از آن استفاده كنيم.
با تشكر
قدیمی Saturday 16 December 2006, 10:40 PM   #8
ناظم سابق سايت

Shahani آواتار ها

من اين Linux live را دانلود كردم
براي پخش اين سيستم عامل در كل ايران با يكي از شركت هاي نرم افزاري - آموزشي صحبت كردم كه در مورد يك چيز هاي خاصي به توافق نرسيديم از جمله قيمت.

سيستم عامل بسيار كاملي است شوراي انفرماتيك (دانشگاه شريف) ورژن 3 مشابه را كاملاً فارسي كرده اما اين ورژن چيز ديگري بود
از جمله امكانات آن باز شدن تمام درايو هاي هاردديسك (فت - ان تي اف اس)
كاملاً يوزر پسند و كار كرد بسيار آسان
حتي من با برنامه ويرشال پي سي براحتي در آن از اينترنت استفاده كردم
كارت گرافيك و صدا هم به نوعي ميشه گفت شاخته شد.
(پشتيباني از تمام زبان هاي دنيا)

من كه ازش خيلي خوشم اومد و قابل مقايسه با (فدورا) كه قبلا دريافت كرده بودم نبود.
نرم افزار وينم داشت براي باز كردن فايل هاي صوتي و....

اگر سي دي را ديديد از بازار تهيه كنيد ، جالبه.
(نسخه 5)
پاسخ

برچسب ها
هارد , کامپیوتر , کار , با , بدون , دیسک , داشتن

ابزارهای موضوع