كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي گوناگون

نامه تاريخي با شكوه

اين يك بخش از موضوع نامه تاريخي با شكوه است كه در انجمن گوناگون مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي بخشهای عمومی است: نامه عمر به يزدگرد سوم و پاسخ آن متن ترجمه نامه عمر خليفه دوم به یزدگرد سوم ساسانی و پاسخ یزدگرد به عمر است. نسخه اصلی این نامه ها در موزه لندن نگهداری می شود. زمان نگاشته شدن این نامه ها مربوط می شود به پس از جنگ قادسیه و ...

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخشهای عمومی > گوناگون

اطلاع رسانی

اطلاعيه‌هاي سايت

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Wednesday 7 March 2007, 02:42 AM   #1
عضو ممتاز

david_dvb آواتار ها

سطح دانش: 15 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 351
قابليت: 86 / 1887
ميزان تجربه: 5%

تشكرها: 86
از ايشان 129 بار در 83 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 2 david_dvb is on a distinguished road
پیش فرض نامه تاريخي با شكوه

نامه عمر به يزدگرد سوم و پاسخ آن

متن ترجمه نامه عمر خليفه دوم به یزدگرد سوم ساسانی و پاسخ یزدگرد به عمر است. نسخه اصلی این نامه ها در موزه لندن نگهداری می شود. زمان نگاشته شدن این نامه ها مربوط می شود به پس از جنگ قادسیه و پیش از جنگ نهاوند که حدوداً چهار ماه به طول انجاميد .

از عمر بن الخطاب خلیفه مسلمین به یزدگرد سوم شاهنشاه پارس

یزدگرد، من آینده روشنی برای تو و ملت تو نمی بینم مگر اینکه پیشنهاد مرا بپذیری و با من بیعت کنی. تو سابقا بر نصف جهان حکم می راندی ولی اکنون که سپاهیان تو در خطوط مقدم شکست خورده اند و ملت تو در حال فروپاشی است. من به تو راهی را پیشنهاد می کنم تا جانت را نجات دهی.

شروع کن به پرستش خدای واحد، به یکتا پرستی، به عبادت خدای یکتا که همه چیزرا او آفریده. ما برای تو و برای تمام جهان پیام او را آورده ایم، او که خدای راستین است.

از پرستش آتش دست بردار و به ملت خود فرمان بده که آنها نیز از پرستش آتش که خطاست دست بکشند، بما بپیوند الله اکبر را پرستش کن که خدای راستین است و خالق جهان.

الله را عبادت کن و اسلام را بعنوان راه رستگاری بپذیر. به راه کفر آمیز خود پایان بده و اسلام بیاور و الله اکبر را منجی خود بدان.

با این کار زندگی خودت را نجات بده و صلح را برای پارسیان بدست آر. اگر بهترین انتخاب را می خواهی برای عجم ها ( لقبی که عربها به پارسیان می دادند بعمنی کودن و لال) انجام دهی با من بیعت کن.

الله اکبر
خلیفه مسلمین
عمربن الخطاب

از شاه شاهان، شاه پارس، شاه سرزمینهای پرشمار، شاه آریایی ها و غیر آریایی ها، شاه پارسیان و نژادهای دیگر از جمله عربها، شاه فرمانروایی پارس، یزدگرد سوم ساسانی به عمربن الخطاب خلیفه تازیان ( لقبی که پارسیان به عربها می دهند به معنی سگ شکاری )

به نام اهورا مزدا آفریننده زندگی و خرد

تو در نامه ات نوشته ای می خواهی ما را به راه راست هدایت کنی، به راه خدای راستینت، الله اکبر، بدون اینکه هیچگونه آگاهی داشته باشی که ما که هستیم و چه را می پرستیم.

این بسیار شگفت انگیز است که تو لقب فرمانروای عربها را برای خودت غصب کرده ای آگاهی و دانش تو نسبت به امور دنیا به همان اندازه عربهای پست و مزخرف گو و سرگردان در بیابانهای عربستان و انسانهای عقب مانده بیابان گرد است.

مردک، تو به من پیشنهاد می کنی که خداوند یکتا را بپرستم در حالیکه نمی دانی هزاران سال است که ایرانیان خداوند یکتا را می پرستند و روزی پنج بار به درگاه او نماز می خوانند. هزاران سال است که در ایران، سرزمین فرهنگ و هنر این رویه زندگی روزمره ماست.

زمانیکه ما داشتیم مهربانی و کردار نیک را در جهان می پروراندیم و پرچم پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک را در دستهایمان به اهتزاز درمی آوردیم تو و پدران تو داشتند سوسمار میخوردند و دخترانتان را زنده بگور می کردید.

شما تازیان که دم از الله می زنید برای آفریده های خدا هیچ ارزشی قائل نیستید ، شما فرزندان خدا را گردن می زنید، اسرای جنگی را می کشید، به زنها تجاوز می کنید، دختران خود را زنده به گور می کنید، به کاروانها شبیخون می زنید، دسته دسته مردم را می کشید، زنان مردم را میدزدید و اموال آنها را سرقت می کنید. قلب شما از سنگ ساخته شده است. ما تمام این اعمال شیطانی را که شما انجام می دهید محکوم می کنیم. حال با اینهمه اعمال قبیح که انجام می دهید چگونه می خواهید به ما درس خداشناسی بدهید؟

تو بمن می گویی از پرستش آتش دست بردارم، ما ایرانیان عشق به خالق و قدرت خلقت او را در نور خورشید و گرمی آتش می بینیم. نور و گرمای خورشید و آتش ما را قادر می سازد که نور حقیقت را ببینیم و قلبهایمان برای نزدیکی به خالق و به همنوع گرم شود. این بما کمک می کند تا با همدیگر مهربانتر باشیم و این نور اهورایی را در اعماق قلبمان روشن می سازد.

خدای ما اهورا مزداست و این بسیار شگفت انگیز است که شما تازه او را کشف کرده اید و نام الله را بر روی آن گذارده اید. اما ما و شما در یک سطح و مرتبه نیستیم، ما به همنوع کمک می کنیم ، ما عشق را در میان آدمیان قسمت می کنیم، ما پندار نیک را در بین انسانها ترویج می کنیم، ما هزاران سال است که فرهنگ پيش رفته خود را با احترام به فرهنگ های دیگر بر روی زمین می گسترانیم ، در حالیکه شما به نام الله به سرزمینهای دیگر حمله می کنید، مردم را دسته دسته قتل عام می کنید، قحطی به ارمغان می آورید و ترس و تهی دستی به راه می اندازید، شما اعمال شیطانی را به نام الله انجام می دهید. چه کسی مسئول اینهمه فاجعه است؟

آیا الله به شما دستور داده قتل کنید، غارت کنید و ویران کنید؟

یا اینکه پیروان الله به نام او این کارها را انجام می دهند؟ و یا هردو؟

شما می خواهید عشق به خدا را با نظامی گری و قدرت شمشیر هایتان به مردم یاد بدهید. شما بیابان گردهای وحشی می خواهید به ملت متمدنی مثل ما درس خداشناسی بدهید. ما هزاران سال فرهنگ و تمدن در پشت سر خود داریم، تو بجز نظامی گری، وحشی گری، قتل و جنایت چه چیزی را به ارتش عربها یاد داده ای؟ چه دانش و علمی را به مسلمانان یاد داده ای که حالا اصرار داری به غیر مسلمانان نیز یاد بدهی؟ چه دانش و فرهنگی را از الله ات آموخته ای که اکنون می خواهی به زور به دیگران هم بیاموزی؟

افسوس و ای افسوس ... که ارتش پارسیان ما از ارتش شما شکست خورد و حالا مردم ما مجبورند همان خدای خودشان را این بار با نام الله پرستش کنند و همان پنج بار نماز را بخوانند ولی اینکار با زور شمشیر باید عربی نماز بخوانند چون گویا الله شما فقط عربی می فهمد.

من پیشنهاد می کنم که تو و همدستانت به همان بیابانهایی که سابقا عادت داشتید در آن زندگی کنید برگردید. آنها را برگردان به همان جایی که عادت داشتید جلوی آفتاب از گرما بسوزند، به همان زندگی قبیله ای ، به همان سوسمار خوردن ها و شیر شتر نوشیدنها.

من تو را نهی نمی کنم از اینکه این دسته های دزد را ( ارتش تازیان) در سرزمین آباد ما رها کنی ، در شهر های متمدن ما و در میان ملت پاکیزه ما.

این چهار پایان سنگدل را آزاد مگذار تا مردم ما را قتل عام کنند، زنان و فرزندان ما را بربایند، به زنهای ما تجاوز کنند و دخترانمان را به کنیزی به مکه بفرستند. نگذار این جنایات را به نام الله انجام دهند، به این کارهای جنایتکارانه پایان بده.

آریایها بخشنده، خونگرم و مهمان نوازند، انسانهای پاک به هر کجا که بروند تخم دوستی، عشق ، آگاهی و حقیقت را خواهند کاشت بنابراین آنها تو و مردم تو را بخاطر این کارهای جنایتکارانه مجازات نخواهند کرد.

من از تو می خواهم که با الله اکبرت در همان بیابانهای عربستان بمانی و به شهرهای آباد و متمدن ما نزدیک نشوی ، بخاطر عقاید ترسناکت و بخاطر خوی وحشی گریت.

یزدگرد سوم ساسانی
View david_dvb's Photo Album david_dvb آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Thank You to david_dvb For This Useful Post:
ali3626891 (Wednesday 7 March 2007), masoud_920 (Thursday 8 March 2007)
تبليغات

تبليغات
تبليغات تبليغات

قدیمی Wednesday 7 March 2007, 09:46 AM   #2
عضو

delnavaz آواتار ها

سطح دانش: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 46
قابليت: 5 / 284
ميزان تجربه: 86%

تشكرها: 42
از ايشان 10 بار در 5 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 delnavaz is on a distinguished road

توجه دوستان را به نکات زیرجلب میکنم:
1. درخصوص نامه عمرخطاب ، بله - اصل نامه در موزه ای در انگلیس نگهداری میشه که حالا بحثی راجع به میزان اعتبار این سند نمیکنیم . چون نظریه های مختلفی - البته توسط کارشناسان رشته تاریخ - بیان شده. ولی در خصوص پاسخ یزدگرد ؛ خیر - هیچ جا هیچ سند معتبری برای این پاسخ ارائه نشده - از این بدتر اینکه با کمی دقت در محتوای نامه - البته قبل از اینکه بخواد ذهنتون با اظهار نظرهای مختلف موافق یا مخالف تغییر بکنه - متوجه خیلی چیزها میشید از جمله اینکه انشاء و لحن نامه بسیار امروزیه دوم اینکه یزدگرد در آن موقعیت ، شکت خورده بود و در مقامی نبوده که نامه ای شاهانه و با این محتوا بنویسه . سوم اینکه وقتی ملتی با فرهنگی غنی و متعالی - با شعاری منحصر به فرد (پندار نیک ؛ گفتار نیک ؛ رفتار نیک) در تمام عالم بعنوان جامعه ای اخلاقی و علمی معرفی شده ؛ بعید به نظر میاد که شاهنشاه اون مملکت با لحنی این چنینی و با استفاده از کلماتی بی ادبانه ؛ یک نامه دیپلماسی بنویسه!
در پایان اینکه - ببینید دوستان ! تمام اتفاقاتی که در حال حاضر در جریانات فرهنگی و سیاسی و اجتماعی مملکتمون رخ میده ؛ قطعاتی از یک پازل از پیش ساخته شده است. قطعا این وسط همیشه عده ای بودن که از عدم آگاهی مردم و گاهی هم از میهن پرستی ایرانیان در مسائل مختلف کمال سوء استفاده رو میکنن. با کمال تأسف یه نقطه ضعف در تمام طول تاریخ ایران به چشم میخورده و میخوره اونم اینکه ما ایرانی ها با فرهنگ مکتوب خو نگرفتیم . یعنی عملا اهل مطالعه کتب و تحقیق و پژوهش به اون شکل واقعی نیستیم. عادت داشتیم که علوم مختلف را سینه به سینه منتقل کنیم (مثل علم موسیقی) برای همین نتونستیم خیلی چیزها را به دنیا ثابت کنیم ... عادت داشتیم بشینیم پای منبر (یا جدیدا پای تلویزیون) و یه نفر حرف بزنه و ما گوش بکنیم!اینه که اگه کتیبه های تاریخی معاصر یزدگرد را مطالعه میکردیم یا حداقل در کتب درسیمون در دسترسمون بود ؛ الان براحتی میتونستیم نگارش اون زمون را با نگارش این نامه مقایسه کنیم و خیلی چیزهای دیگه ... ببخشید! من هم یکی از همین ملت عادی و عامی هستم - کوچیک همتون هم هستم -ولی توصیه میکنم خیلی مطالعه کنید ! مخصوصا تاریخ مملکت را ! و یه توصیه کوچولوی دیگه : حتما مقالات و کتابهای مزخرف آقای ناصر پورپیرار را بخونید تا قطعات پازلی که گفتم پیدا کنید. - البته خواهش میکنم برای کتابهای این آقا هزینه نکنید. اگه مفتی گیرتون اومد بخونید...
ببخشید اگه پرحرفی کردم ...
View delnavaz's Photo Album delnavaz آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 5 Thank You to delnavaz For This Useful Post:
aallii (Wednesday 7 March 2007), ghasem (Thursday 8 March 2007), hasan_r_k (Wednesday 7 March 2007), M*E*H*D*I (Wednesday 7 March 2007), omid79 (Wednesday 7 March 2007)
قدیمی Wednesday 7 March 2007, 05:15 PM   #3
ناظم ارشد

ناظم ارشد آواتار ها

سطح دانش: 32 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 79 / 796
قابليت: 493 / 7023

تشكرها: 111
از ايشان 502 بار در 316 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 5 ناظم ارشد is on a distinguished road

همه رفتن کاخ ها به جا ماند شاه گدا مردن دنیا بجا ماند..................

ترانه حمیرا (خیلی معنی دار است)

قوانين سايت ---> اينجا:0190:
بخش DVB سايت --->اينجا
بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا
بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا
بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا
بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا

Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Button

اگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید :

http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar

for thanks me please download it

View ناظم ارشد's Photo Album ناظم ارشد آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي جناب ناظم ارشد به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
M*E*H*D*I (Wednesday 7 March 2007)
قدیمی Wednesday 7 March 2007, 07:02 PM   #4
کاربر نقره‌ای

M*E*H*D*I آواتار ها

سطح دانش: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 177 / 887
قابليت: 645 / 7376
ميزان تجربه: 50%

تشكرها: 1,108
از ايشان 415 بار در 358 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 4 M*E*H*D*I is on a distinguished road

[تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]
دقیقا.زدی تو خال.کاملا معلومه امروزیه.
اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید.

قدیمی Wednesday 7 March 2007, 07:04 PM   #5
کاربر نقره‌ای

M*E*H*D*I آواتار ها

سطح دانش: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 177 / 887
قابليت: 645 / 7376
ميزان تجربه: 50%

تشكرها: 1,108
از ايشان 415 بار در 358 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 4 M*E*H*D*I is on a distinguished road

[تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]

بابا بیخیال مهدی جون. اصلا بگو ببینم معنیش چیه؟؟؟؟
اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید.

قدیمی Wednesday 7 March 2007, 08:24 PM   #6
ناظم ارشد

ناظم ارشد آواتار ها

سطح دانش: 32 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 79 / 796
قابليت: 493 / 7023

تشكرها: 111
از ايشان 502 بار در 316 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 5 ناظم ارشد is on a distinguished road

مگه اینجا ترانه سرا هست که معین را بخوانم

من اون شعر را برای عبرت گرفتن خوندم

قوانين سايت ---> اينجا:0190:
بخش DVB سايت --->اينجا
بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا
بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا
بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا
بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا

Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Button

اگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید :

http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar

for thanks me please download it

View ناظم ارشد's Photo Album ناظم ارشد آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Thursday 8 March 2007, 03:17 AM   #7
عضو ممتاز

david_dvb آواتار ها

سطح دانش: 15 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 351
قابليت: 86 / 1887
ميزان تجربه: 5%

تشكرها: 86
از ايشان 129 بار در 83 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 2 david_dvb is on a distinguished road

ممنون دوست عزيز نسبت به توجه وحساسيتت به اين موضوع ، اما اي كاش به جاي دلايل نسبتا احساسي ، كمي دلايل واقعي تري نسبت به رد اين نامه مي آوردي
همانطور كه شما نسبت به اعتبار اين سند بحثي نكردي ، من هم نميكنم اما چون از كلمه حالا اسم بردي منتظر بحثت در اين مورد هم هستم .....
و در مورد پاسخ يزدگرد ، در همان موزه انگليس كه فرموديد ، نگهداري ميشه ( بيشتر تحقيق كن ، نتيجه گرفتي به ما هم خبر بده )
واما جايي كه فرمودين از اين بدتر اينكه ....
اولا مشخصه كه انشا ولحن نامه امروزيه ، چون واسه آدمهاي امروزي برگردان شده ( و در علم زبان و خط شناسي اين يه چيز طبيعي است ، نظرت در مورد نامه عمر چيه ، يكم فارس نيست )
دوما با كمي مطالعه در مورد تاريخ ساساني وغرور شاهانش و عظمت ايران بستان ، متوجه ميشي كه زياد هم غير طبيعي نيست كه شاهي در جايگاه يزدگرد در پاسخ نامه عمر لب به التماس و عجز و ناله باز نكنه و به جاش اگه تو جنگ شكست خورده فرهنگ و عقايد او را مورد تمسخر وحقارت قرار بده ( زياد پيچيده نيست )
وسوم ، جالبترين قسمت نوشته ات اينجاست كه ( سوم اینکه وقتی ملتی با فرهنگی غنی و متعالی - با شعاری منحصر به فرد (پندار نیک ؛ گفتار نیک ؛ رفتار نیک) در تمام عالم بعنوان جامعه ای اخلاقی و علمی معرفی شده .... )
برادر من اگه اينو ميگي كه كل قضيه حله .... درضمن اين كه ديگه واضحه آدم با دشمني كه به كشور و ناموسش حمله كرده با ديپلماسي حرف نزه و فقط در جهت تحقير اون بربياد
به هرحال دلايلي كه گفتي منو قانع نكرد خوشحال مشم اگه دليل منطقي تري ارائه كني
موفق باشي
View david_dvb's Photo Album david_dvb آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي جناب david_dvb به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
masoud_920 (Thursday 8 March 2007)
قدیمی Thursday 8 March 2007, 07:26 AM   #8
مدیر بخش پزشکی و موسیقی

ghasem آواتار ها

سطح دانش: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 50 / 501
قابليت: 174 / 3696
ميزان تجربه: 7%

تشكرها: 264
از ايشان 380 بار در 243 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 3