كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اموزش هک جلسه سیزدهم است كه در انجمن شيوه هاي نوين هک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: اموزش هک جلسه سیزدهم اموزش هک جلسه سیزدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| شيوه هاي نوين هک جديد ترين شيوه ها . راه ها و ترفند ها براي هک کردن افراد. سايتها . سرور ها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 69
Blog Entries: 2 قدرت اعتبار: 4 | اموزش هک جلسه سیزدهم اموزش هک جلسه سیزدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت و... که هیچ جا ندیدید :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::: ◊ Social Engineering چيست؟ Social Engineering يا مهندسی اجتماعی، تکنيکی است که بر گول زدن مردم استوار است. در اين تکنيک شما با انسانها سر و کار داريد و نه با کامپيوترها. حال اگه يک user رو مثلا گول بزنيد، میتوانيد اطلاعات او را مثل پسورد و ... را بدست بياوريد که نمونهای است از Client Hacking و اگه Administer يک سايت را گول بزنيد و سايت را هک کنيد، نمونهای است از Server Hacking. پس با مهندسی اجتماعی هم میشود کلاينت هک کرد و هم سرور. البته چون کلاينتها معمولا user های کمسوادتری (از نظر دانش هک) دارند، هک کردن آنها بسيار آسانتر است. اين نکته را هم بايد بگم که روش Social Engineering معمولا در مراحل اوليه هک استفاده میشود و بعد از آن بايد مسير را عوض کنيد و از اطلاعات فنیتان برای ادامه کار بهره ببريد. ◊ مثالهايی از مهندسی اجتماعی در اينجا میخواهم تعدادی از تکنيکهای Social Endineering را براتون بگم. البته توجه کنيد که اگرچه اين روشها اطلاعات فنی زيادی نمیخواد ولی معمولا نتايج خوبی داره. و نيز بگم که اين روشها خيلی گسترده است و هر بار به شکلی بروز میکند. اما نکته مشترکی که من در همهشان ديدم اينه که هميشه از شما میخواهند که پسوردتان را يک جايی وارد کنيد و اين دقيقا محلی است که فرق شما رو با يک user معمولی نشون ميده. زيرا نبايد گول بخوريد ۲- مخ زدن برای ارسال فايل: مثلا با يک نفر چت میکنيد و میگيد که بيا عکس منو ببين! و به جای ارسال يک فايل تصويری، يک فايل اجرايی مثلا تروجان براش میفرستيد. تا اين مرحله کار شما به عنوان مهندسی اجتماعی است ولی مابقی (مثلا استفاده از تروجان فرستاده شده) ديگه Social engineering نيست. ۳- برای ما E-mail بزنيد و ما پسورد E-mail کسی که شما میخواهيد را براتون پيدا میکنيم: ممکنه در اينترنت به اين نوع پيغامها برخورد کردهايد که مثلا میگويد: " به ما ايميل بزنيد، در سطر اول E-mail کسی که میخواهيد ما براتون هک کنيم رو بنويسيد، در سطر دوم E-mail خودتون رو، سطر آخر هم پسورد E-mail خودتون رو. ما پسورد E-mail ی که در سطر اول مشخص کرديد براتون میفرستيم. " ممکنه عجيب به نظر برسه ولی خيلیها به همين راحتی هک میشوند. اين ديگه از اون بهتريناش، چون يک تيره و سه نشون. ۲ تا آدرس E-mail برای فرستادن تبليغات و نيز پسورد E-mail خودتون. ۴- فايل ضميمه (attached) به E-mail را باز کنيد: مثلا اينکه میگويد در اين E-mail عکس من attach شده است باز کنيد و ببينيد. درحالی که فايل attach شده فايل تصويری نيست، بلکه يک فايل آلوده است. ۵- ساختن يک صفحه شبيه به سايتهای مشهور و درخواست login : مثلا ساختن يک صفحه شبيه به ياهو برای login درحالیکه اين صفحه برای دزديدن id و password شماست. در ادامه يک مثال برای اين روش را بيان خواهم کرد
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اموزش هک جلسه یازدهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:14 PM |
| اموزش هک جلسه دهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:13 PM |
| اموزش هک جلسه نهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:12 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه سوم) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:08 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه اول) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:07 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد