كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي شيوه هاي نوين هک

اموزش هک جلسه شانزدهم

اين يك بخش از موضوع اموزش هک جلسه شانزدهم است كه در انجمن شيوه هاي نوين هک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي تالار هاي امنيتي است: اموزش هک جلسه شانزدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت ...

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > تالار هاي امنيتي > شيوه هاي نوين هک

اطلاع رسانی

شيوه هاي نوين هک جديد ترين شيوه ها . راه ها و ترفند ها براي هک کردن افراد. سايتها . سرور ها

اطلاعيه‌هاي سايت

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Friday 6 June 2008, 10:19 PM   #1
کاربر نقره‌ای

jamshid آواتار ها

سطح دانش: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 72 / 724
قابليت: 393 / 5315
ميزان تجربه: 96%

تشكرها: 67
از ايشان 742 بار در 397 نوشته سپاسگزاري شده است
Blog Entries: 2
قدرت اعتبار: 4 jamshid is on a distinguished road
پیش فرض اموزش هک جلسه شانزدهم

اموزش هک جلسه شانزدهم
من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم
چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم
ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت و...
که هیچ جا ندیدید
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::

◊ خلاصه پروتکل‌های مرتبط با E-mail

۱- SMTP :
قبلا با اين پورت آشنا شديم که روي پورت ۲۵ اجرا مي‌شد. ما از اين پروتکل براي ارسال E-mail استفاده کرديم. اين پروتکل امروزه ديگه براي خوندن E-mail استفاده نمي‌شه.

۲- POP3 :
بحث امروز ماست. اين پروتکل را روي پورت ۱۱۰ بحث مي‌کنيم و از آن براي خواندن E-mail هاي رسيده استفاده مي‌کنيم.

۳- IMAP :
اين پروتکل به عنوان جايگزيني براي پروتکل POP3 به‌کار ميره. از نظر ساختاري کمي با پروتکل POP3 متفاوت است ولي کارش همان است و براي خواندن E-mail هاي رسيده به کار مي‌رود.

+ Web-based Email: يک روش ديگه براي دسترسي به E-mail وجود دارد و آن استفاده از امکانات وب براي خواندن و فرستادن E-mail است. وقتي شما از خود سايت yahoo يا hotmail براي کار با E-mail استفاده مي‌کنيد، در واقع همين روش را به کار مي‌بريد. نکته قابل توجه آن است که اين روش کند‌تر از استفاده مستقيم از پروتکل‌هاست.

◊ پورت ۱۱۰ چيست؟

پورت ۱۱۰ براي پروتکل POP3 استفاده مي‌شود. عبارت POP3 مخفف Post Office Protocol Version 3 است که اين پروتکل براي خواندن E-mail استفاده مي‌شود. براي کار با اين پروتکل بايد آدرس POP Server مربوط به E-mail خود را بدانيد. براي اين‌کار مي‌توان از nslookup استفاده کرد و سطري که عبارت MX دارد را خواند (قبلا چگونگي کار را گفتم و الان ديگه توضيح نمي‌دم). دقت کنيد که در مورد سايت‌هاي کوچک، آدرس POP Server همان آدرس SMTP Server است ولي در سايت‌هاي بزرگ (مثل ياهو‌ ) سرور‌هاي مربوطه جداست ( يعني دو اسم مختلف دارد ). در مورد سايت ياهو POP Server در آدرس pop.mail.yahoo.com قرار دارد. ( من جديدا اين سرور رو تست نکردم، خودتون تست کنيد و مطمئن بشيد ). من امروز مي‌خوام از E-mail هاي سايت noavar.com استفاده کنم که هم خيلي عاليه و هم ايرانيه! POP Server اين سايت در آدرس mail.noavar.com قرار دارد.

◊ پورت ۱۱۰

فرض کنيد که من در سرور mail.noavar.com يک اکانت به اسم araztest و پسورد mypass دارم. (شما هم اگه مي‌خواهيد تست کنيد، يک اکانت براي خودتون در اين سايت باز کنيد). حالا مي‌خوام با پورت ۱۱۰ صحبت کنم، بنابراين از يکي از دو دستور زير استفاده مي‌کنم:

telnet mail.noavar.com 110

nc -v mail.noavar.com 110

و جواب مي‌شنوم:

+OK POP3 server [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] ready

دقت کنيد که اگه از تلنت استفاده کنيد،چيزهايي که شما تايپ مي‌کنيد، ديده نمي‌شود و نمي‌تونيد از دکمه ‌Backspace‌ استفاده کنيد. حالا مي‌خوام بگم که اسم اکانت من araztest است، پس مي‌نويسم:

user araztest

و جواب مي‌شنوم:

+OK Please enter password for araztest

حالا مي‌خوام پسوردم رو بگم که اجازه صادر بشه! مي‌نويسم:

pass mypass

و جواب مي‌شنوم:

+OK password for user araztest Accepted

حالا مي‌خوام بدونم که جمعا چندتا mail رسيده است و حجم کل چقدر است. مي‌نويسم:

stat

و جواب مي‌شنوم:

+OK 2 25924

يعني براي من ۲ تا پيغام رسيده و حجم کل پيام‌هاي رسيده، ۲۵۹۲۴ بايت است. حالا مي‌خوام ليست پيام‌ها رو داشته باشم، مي‌نويسم:

list

و جواب مي‌شنوم:

+OK

1 70

2 24923

.

اين يعني پيغام شماره يک (پيغام جديدتر) حجم ۷۰ بايت دارد و پيغام شماره دو حجم ۲۴۹۲۳ بايت دارد. حالا مي‌خوام پيغام شماره ۱ را بخونم. مي‌نويسم:

retr 1

و جواب مي‌شنوم:

+OK 70 octets

Message-ID: <875808060@www.noavar.com>

From: "ali"

X-Mailer: Noavar

To: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]

MIME-Version: 1.0

Subject: salam

Date: Thu, 13 Feb 2003 2056

salam, chetori?

.

حالا مي‌خواهم اين پيغام ( شماره يک ) رو پاک کنم، مي‌نويسم:

dele 1

و جواب مي‌شنوم:

+OK Message 1 Marked for removal

[ دقت کنيد که اين پيغام هنوز پاک نشده است و فقط علامت خورده که موقع خروج، پاک بشه. حالا ممکنه چندتا پيغام را مارک کنيد که حذف بشه ولي بعد بي‌خيال! مي‌شين. براي اينکه اين علامت‌ها را حذف کنيد که موقع خروج ديگه پاک نشوند، مي‌تونيد بنويسيد:

rset

و جواب مي‌شنوم:

+OK 1 70

]
حالا اگه بخواهم خارج بشم (و علامت‌خورده‌ها پاک بشن)، مي‌‌نويسم:

quit

و جواب مي‌شنوم:

OK [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] signing of

خوب دوستان اموزش ها رو تموم کردم و همتونو به خدای منان میسپارم

در ضمن همانطور که گفتم برا هکر شدن باید زبان برنامه نویسی c یا سی پلاس پلاس رو یاد بگیرید که اقا کرازی گذاشت و tcp/ip رو یاد بگیرید و ..
cabtnam (Wednesday 16 July 2008), ProgReza (Saturday 7 June 2008)
تبليغات

تبليغات
تبليغات تبليغات

پاسخ

ابزارهای موضوع