كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اموزش هک جلسه پانزدهم است كه در انجمن شيوه هاي نوين هک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: اموزش هک جلسه پانزدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| شيوه هاي نوين هک جديد ترين شيوه ها . راه ها و ترفند ها براي هک کردن افراد. سايتها . سرور ها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 29 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 724 تشكرها: 67
از ايشان 742 بار در 397 نوشته سپاسگزاري شده است
Blog Entries: 2 قدرت اعتبار: 4 | اموزش هک جلسه پانزدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت و... که هیچ جا ندیدید :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::: شروع کار با پورتها الان به جايی رسيدهايم که میتوانيم بحث پورتها را شروع کنيم. اولين نکتهای که بايد بگم اين است که ابزاری که به کمک آن با پورتها صحبت میکنيم در همه پورتها يکی است ولی هر پورتی زبان مخصوص خود دارد (درست مثل زبانهای مختلف در جهان که همشون از طريق زبان و دهان ادا میشن ولی هر کدام روش خاصی برای ارتباط برقرار کردن دارند). پس ما برای کار با پورتها بايد زبان هرکدام را ياد بگيريم. بحث بعدی اين است که وقتی میگيم يه پورت بازه بايد توجه کنيد که برنامهای روی آن کامپيوتر نصب شده و اون پورت را باز کرده است (پورتها خود به خود باز نمیشوند). يک سری پورتها توسط خود سيستمعامل باز میشوند (يعنی به محض نصب سيستمعامل که خودش هم درواقع يه نرمافزاره) و نيازی نيست که برنامه ديگری برايش نصب کنيم. در مقابل، بعضی پورتهای ديگر توسط برنامههای جانبی باز میشوند. به عنوان مثال وقتی میگم که پورت ۲۵ روی يک ip باز است، اين معنی را دارد که برنامهای روی اون کامپيوتر خاص وجود دارد که پورت ۲۵ را باز کرده و من وقتی از طريق کامپيوتر خودم با آن پورت کار میکنم در واقع دارم با آن برنامه خاص (که اون پورت را باز کرده) صحبت میکنم. حالا يه سوال پيش میآد که چرا اصلا يه نرمافزار بايد پورت باز کنه و اينکه کدام نرمافزارها بايد پورت باز کنند؟ جواب اين است که هر برنامهای که بخواهد از طريق شبکه (يعنی از راه دور اصطلاحا remote) قابل دسترس باشه بايد يه پورت باز کنه. پس يک برنامهای که نيازی به برقراری ارتباط شبکهای ندارد (مثلا يه نرمافزار گرافيکی) نبايد و نشايد که پورت باز کند. بايد ببينيم که از طريق چه برنامهای میتوان با پورتها صحبت کرد ( البته با هرکدام به روش خودشان )؟ برای اينکار از دو نرمافزار به نامهای telnet و nc استفاده میکنيم. telnet که در خود سيستمعامل وجود دارد و nc را هم که جلسه قبل داونلود کرديم. حالا چگونه از اين دو نرمافزارها میتوان استفاده کنيم؟ ۱- استفاده از telnet : اگر بخواهيم با ip ای به شماره 194.225.184.13 از طريق پورت 25 صحبت کنيم بايد بنويسيم: telnet 194.225.184.13 25 و بعد اينکه ارتباط برقرار شد بايد شروع کنيم و از طريق زبان پورت ۲۵ با آن صحبت کنيم. ۲- استفاده از nc : اگر بخواهيم همان کار را با netcat انجام دهيم، بايد بنويسيم: nc -v 194.225.184.13 25 و بعد ... ◊ در مورد پورت 13 نام ديگر اون daytime است و کارش هم اينه که زمان و تاريخ رو در اون کامپيوتر به ما میده. اين پورت اصولا خيلی سر راسته. فقط کافيه که بهش وصل شيم تا اطلاعاتشون بيرون بريزه. البته اين پورت رو خيلی از کامپيوترها بسته است. (يادتون باشه که وقتی میتوان با يه پورت کار کرد که باز باشد). حالا میخوايم با پورت ۱۳ از ip شماره 194.225.184.13 صحبت کنم. يکی از اين دو دستور را مینويسم: telnet 194.225.184.13 13 nc -v 194.225.184.13 13 البته در آن دستورات به جای عدد ۱۳ میتوان معادلش را نوشت که daytime است. و جواب میشنوم: 11 33 AM 10/5/2002بله، با اين پورت ارتباط برقرار کرديم و اطلاعاتش رو دريافت کرديم. اين اطلاعات معمولا به درد اين میخورد که مکان جغرافيايی اون کامپيوتر را حدس بزنيم (البته اگر زمان اون کامپيوتر صحيح باشد). به عنوان مثال اين کامپيوتر خاص در ايران است چون ساعتش همزمان با ايران است. ◊ در مورد پورت 8 اسم اين پورت echo است. من اين پورت رو پورت ميمون میگم چون هرچی که شما براش بنويسيد را تقليد میکنه و همانها را براتون پس میفرستد. مثلا من به پورت ۷ کامپيوتری با ip شماره 194.225.184.13 تلنت يا nc میکنم. telnet 194.225.184.13 7 nc -v 194.225.184.13 7 بعد از برقراری ارتباط، هر چی من بنويسم، اون برام پس میفرسته. مثلا اگه تايپ کنم pic1000 و Enter بزنيم، جواب میشنوم، pic1000 ... خودتون امتحان کنيد تا ببينيد. برای تمام شدن کار بايد دکمه Ctrl+C را فشار دهيم تا اين ميمون بازی تموم بشه. ◊ در مورد پورت 80 پورت ۸۰ يکی از مهمترين پورتهاست توضيح اينکه وقتی به يه سايت وصل میشيم و صفحه وب را درخواست میکنيم، در واقع مرورگر اينترنتی به پورت ۸۰ اون کامپيوتر وصل میشه و اطلاعات رو میگيره (البته بعد از گرفتن اطلاعات اون رو تفسير میکنه و به صورت يه صفحه نشون میده - دقت کنيد که اطلاعات در واقع به صورت يک سری تگ HTML است ). حالا ما میخواهيم با پورت ۸۰ يک کامپيوتر صحبت کنيم ولی به کمک telnet و nc. اول بايد يه connection (اتصال) با پورت ۸۰ برقرار کنيم (مثلا برای سايت hotmail.com بايد بنويسم): telnet [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] 80 nc -v [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] 80 پس اول بايد يکی از دستورات بالا را استفاده کنيم. من هميشه توصيهام استفاده از nc بوده و خواهد بود. حالا بايد شروع به صحبت با پورت ۸۰ کنيم. من فعلا دو تا جمله براتون میگم و بقيهاش بمونه واسه بعد. دقت کنيد که موقع کار با پورت ۸۰ با تلنت (نه nc) دستوراتی که ما مینويسيم، نمايش داده نمیشود ولی کار میکنه. ۱- اولين جمله اينه: GET / HTTP/1.0 و بعدش دوتا Enter به فاصلهها دقت کنيد. دو طرف / ی که بعد از GET است، فاصله وجود دارد. اين جمله به پورت ۸۰ میگه که هرچی در header داره، نشون بده. و جواب میشنوم: HTTP/1.0 302 Moved Temporarily Server: Microsoft-IIS/5.0 Date: Thu, 05 Dec 2002 12 51 GMTLocation: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] X-Cache: MISS from cache5.neda.net.ir Connection: close ۲- دومين جمله اينه: GET / what/ever و بعدش دوتا Enter به فاصلهها دقت کنيد. اين دستور باعث ميشه که هر چی داره، رو کنه. البته توجه کنيد که ما مسير را مشخص نکرديم. بعدها در مورد اين مسير مشخص کردن صحبت خواهم کرد. اين حالت که بدون مسير است خيلی وقتها کار نمیکنه (مثل همين مثال !!) گاهی پيش میآد که يک سری دستورات خاص را هميشه بايد پشت سرهم به يه پورت خاص بفرستيم و بخواهيم در وقت صرفهجويی کنيم. مثلا همين جمله GET / HTTP/1.0 و دو Enter پشت سرهم که هميشه استفاده میکنيم. در اين موارد میتوان اين دستورات را در يک فايل تايپ کرد (همراه با Enter ها که بايد موقع نوشتن حتما بزنيد) و بعد مثلا با نام ali.txt ذخيره کنيد و بعد يکی از دستورات زير را بنويسيم: nc -v [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] 80 < pic.txt type pic.txt | nc -v [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]. 80 که همان کارهای بالايی را انجام ميده.
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اموزش هک جلسه سیزدهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:16 PM |
| اموزش هک جلسه دهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:13 PM |
| اموزش هک جلسه نهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:12 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه سوم) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:08 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه اول) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:07 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد