كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اموزش هک جلسه یازدهم است كه در انجمن شيوه هاي نوين هک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: اموزش هک جلسه یازدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| شيوه هاي نوين هک جديد ترين شيوه ها . راه ها و ترفند ها براي هک کردن افراد. سايتها . سرور ها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 69
Blog Entries: 2 قدرت اعتبار: 4 | اموزش هک جلسه یازدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت و... که هیچ جا ندیدید :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::: ◊ ادامه بحث NMapWin در درس قبلی با قسمتهايی از کاربرد اين نرمافزار آشنا شديد، حالا ادامه بحث ◊ بررسی برگه Options از قسمت Option Folder اين برگه خود ۲ بخش دارد: بخش Options : - Fragmentation : اگر بخواهيم در اسکنينگهايی از نوع Null, Xmas, FIN, SYN تا حدودی تغييرات اعمال کنيم تا حداقل خطر را برای ما داشته باشند، میتوان اين گزينه را انتخاب کرد. ولی بايد توجه داشت که گاهی با انتخاب اين گزينه اسکنينگ موفقيت آميز نخواهد بود. - Get Idented Info : اگر بخواهيم اسکنينگ از نوع connect صورت دهيم، با انتخاب اين گزينه گاه اطلاعات ذیقيمتی برای ما به ارمغان میآورد. - Resolve All : در حالت پيشفرض، اين نرمافزار روی ip هايی که up هستند، عمل Reverse Whois را انجام میدهد (يعنی از روی ip، به دنبال اسم DNS مربوطه میگردد). اگر Resolve All را انتخاب کرده باشيم، روی همه ip ها، چه up و چه down عمل Reverse Whois انجام خواهد شد. - Don't Resolve : هرگز Reverse Whois نخواهد کرد. - OS Detection : از جمله مهمترين گزينههای اين نرمافزار است که اگر انتخابشده باشد، برنامه سعی میکند که سيستمعامل کامپيوتر مقابل را حدس بزند. - Random Host : به صورت تصادفی ip هايی را تست میکند، و هرگز هم به پايان نمیرسد. بخش Debug : - Debug : اگر مارک شده باشد، نتايج ديباگ مرحله به مرحله در خروجی نشان داده میشود. - Verbose : اگر انتخابشده باشد، پيشرفت کار را نشان میدهد. - Very Verbose : پيشرفت کار را با نهايت جزئيات نشان میدهد. ◊ بررسی برگه Timing از قسمت Option Folder اين برگه خود ۲ بخش دارد: بخش Throttle : در اين بخش هرچه گزينههای بالاتر را انتخاب کنيد، کار کندتر و دقيقتر است و احتمال detection (لو رفتن) شما کمتر است و هرچه پايين تر برعکس. به نظر میرسد، Normal بهترين انتخاب باشد. بخش Timeouts : - Host Timeout : حداکثر زمانی را مشخص میکند که برای يک ip میتواند صرف شود. - Max RTT : حداکثر زمانی را مشخص میکند که برای يک probe میتواند صرف شود. پيشفرض، 9000 است (يعنی ۹ ثانيه) - Min RTT : برای هر probe حداقل به اين اندازه صبر میکند. - Initial RTT : اين گزينه خصوصا در ip هايی که فايروال دارند، مفيد است. - Parallelism : اگر در مورد acw_spscan دقت کرده باشيد، اين برنامه هر بار فقط يک پورت را پروب میکند و نه بيشتر ( به همين خاطر است که اول اسم آن simple دارد ). ولی محصولات واقعی بايد همزمان تعدادی پورت را تست کنند. در اين قسمت میتوان حداکثر تعداد پورتهايی که میتواند همزمان پروب شوند را مشخص میکنيم. - Scan Delay : بين هر اسکن، حداقل به اين ميزان صبر میکند. ◊ بررسی برگه Files از قسمت Option Folder اين برگه خود ۲ بخش دارد: بخش Input : برای اينکه روند کارها را سريعتر کنيم، میتوان از اين بخش استفاده کرد. در اين حالت ورودی از يک فايل خوانده میشود. بخش Output : اين قسمت برای آن است که نتايج را در يک فايل ذخيره کنيم. اين فايل میتواند بهصورت Normal (متنی معمولی)، Grep (که الان ديگه بهکار نميره)، XML و يا All (هر سه مورد) باشد. ◊ بررسی برگه Service از قسمت Option Folder فرض کنيد میخواهيد اول هر هفته فلان ip رو تست کنيد و کارهايی از ايندست... اين برگه برای همينجور کارهاست (ميشه گفت يک نوع اتوماسيون) ◊ بررسی برگه Win32 از قسمت Option Folder اين برگه دو بخش دارد به نامهای Options , Commands که فقط Options رو بررسی میکنم: - No Pcap : وقتی که NMapWin را نصب میکنيم، Pcap هم نصب میشود ( که فقط روی سيستمهای ويندوز ۲۰۰۰ و xp میتواند نصب شود) و کارها را برعهده میگيرد. اگر بخواهيم که از آن استفاده نشود و بهجای آن از Raw Socket استفاده شود، اين گزينه را مارک میکنيم. - No IP HLP Api : مثل بالايی فقط اينکه بين ارسال هر پکت، ۱۵ ثانيه منتظر میماند. - No Raw Sockets : با انتخاب آن Raw Socket بهکار نمیرود. - Force Raw Socket : باعث میشود که فقط Raw Socket بهکار رود. - Win Trace : برای سيستمهای Win32 کمی اطلاعات بيشتری بهدست میدهد.
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اموزش هک جلسه دهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:13 PM |
| اموزش هک جلسه نهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:12 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه پنجم) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:10 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه سوم) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:08 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه اول) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 10:07 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد