كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سوال درباره ms-sql اگر کامپیوتر بلدی جوابشو بده است كه در انجمن امنيت سرور مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: سلام راستش من یک sql هک کردم 1.میخواستم ببینم که به چه صورت میشه pass ,user سایتی که به sql مربوط هست پیدا کرد من وارد table و دیتا بیسی میشم راهنمای میخوام user مبینم ... 2.بهترین هک کردنش چیه راه حل بگین...
| پست جدید | | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| امنيت سرور این انجمن مختص بحث و تبادل نظر و ارائه ی دید گاهای مختلف در مورد سرور و مکانیزم عملکرد آن می باشد. در این تالار در مورد برنامه های کاربردی مورد استفاده در سرور از قبیل : IIS.Apache.PHP.Deamon.Firewall.MY SQL.SQL Server و... نیز بحث می شود |
| اطلاعيههاي سايت | |||
لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| | #1 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام راستش من یک sql هک کردم 1.میخواستم ببینم که به چه صورت میشه pass ,user سایتی که به sql مربوط هست پیدا کرد من وارد table و دیتا بیسی میشم راهنمای میخوام user مبینم ... 2.بهترین هک کردنش چیه راه حل بگین | ||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 616 تشكرها: 33
از ايشان 887 بار در 313 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 10 | بايد دسترسي به فايلها هم داشته باشيد تا بتونيد يوزر و پسورد رو بدست بياريد. در غير اينصورت بايد به صورت Remote به SQL كانكت كنيد.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيدهاند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمتهاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمنها => قوانين انجمنها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانالهاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 11th, 2006 محل سکونت: تهرون
سطح دانش: 19 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 46 / 469 تشكرها: 21
از ايشان 72 بار در 52 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 2 | به این سادگی ها هم نیست !! اگه یکم database با پدر و مادر باشه تمام پسورد ها (HASH) شده اند و هیچکس حتی ADMIN بانک هم نمیتونه اونا ببینه ! فقط میتونه ریست کنه ! اگه database الکی باشه که با یه دستور ساده میتونی اونارو بدست بیاری ! اگه خواستی بگو تا واست بنویسم !
__________________ Any Question About Web Programming Like HTML,DHTML,ASP,ASP.NET,SQLSERV ER,JAVASCRIPT Dont waste time ! CACTUS is here ![]() افلاطون مي گه: " اگه با دلت چيزي يا کسي رو دوست داري زياد جدي نگيرش، چون ارزشي نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که ديدنه، اما اگه يه روز با عقلت کسي رو دوست داشتي، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داري چيزي رو تجربه مي کني که اسمش عشق واقعيه هوسبازان وقتی زیبایی را می بینند،دوستشان دارند. ولی عاشقان وقتی كسی را دوست داشته باشند،زیبا می بینن | |||||||||||
| |
| تبليغات | |
|
تبليغات
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد