كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع این ویروس چیه که......؟؟؟؟ است كه در انجمن تروجان ها و ويروس هاي جديد مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: با سلام خدمت عزیزان چند روز پیش بر حسب اتفاق فایر وال ویندوز رو غیر فعال کردم و بعدا یادم رفت روشنش کنم وقتی به اینترنت وصل شدم بهد از 10 دقیقه دیدم رنگ taskbar عوض شده و مانند ویندوز 98 شد و دوباره برگشت.بعد دیدم که ارتباط قطع شده ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| تروجان ها و ويروس هاي جديد در اين تالار در مورد تروان هاي جديد نحو ه ي عملکرد و کارايي آن ها صحبت مي شود |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | با سلام خدمت عزیزان چند روز پیش بر حسب اتفاق فایر وال ویندوز رو غیر فعال کردم و بعدا یادم رفت روشنش کنم وقتی به اینترنت وصل شدم بهد از 10 دقیقه دیدم رنگ taskbar عوض شده و مانند ویندوز 98 شد و دوباره برگشت.بعد دیدم که ارتباط قطع شده و به هیچ سایتی نمیره!!ولی آیکون network connection هنوز کنار ساعته خواستم disconnect کنم که دیدم اصلا اجازه نمیده و وقتی اونو اجرا میکنم خودش بسته میشه به هر حال سیم تلفنو کشیدم و کامپیوتر رو ریستارت کردم وقتی ویندوز اومد بالا دیدم که باز taskbar عوض شده و همون طور دیگه باقی مانده!!از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنند که این چی بود که 1 ساعت وقتمو گرفت و ویندوز رو عوض کردم؟؟؟ ضمن اینکه آنتی ویروس maccafee enterprise 8.5 هم نصب بود و آپدیت شده!!! | ||
| |
|
تبليغات
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 تشكرها: 19
از ايشان 297 بار در 233 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 4 | murat عزیز بنده نه این ویروس رو نهدیدم و نمی شناسم چون از nod 32 و Trojan Remover و Spyware Doctor همزمان استفاده میکنم به خاطر همین هیچ ویروسی تا حالا قسمتش نشده سیستم منو ببینه به تمام کسانی که از اینترنت استفاده می کنند توصیه می کنم از این برنامه ها استفاده کنند
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 638 / 1276 تشكرها: 121
از ايشان 1,292 بار در 1,034 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 8 | اين ويروس نيست بلكه يك تروجان بوده كه به سيستم شما راه پيدا كرده و اثر خودش رو گذاشته . به دليل اينكه تروجانها (اسبهاي تراوا) خيلي راحت توليد و روي شبكه فرستاده مي شند ، آنتي ويروس شما هرچقدر هم كه بروز باشه نميتونه اونهارو شناسايي كنه . به نظر من هميشه از يك گارد قوي روي سيستمت استفاده كن . گاردي كه به محض اولين اتصال به اينترنت خودشو آپديت كنه . من خودم از Zone Alarm استفاده مي كنم و ازش خيلي راضيم . | |||||||||||
| |
| | #5 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | مرسی از دوستان که راهنمایی فرمودند،ضمنا گزینه thank رو من ندیدم کجا غیبش زده؟؟؟؟ | ||
| |
| | #6 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 638 / 1276 تشكرها: 121
از ايشان 1,292 بار در 1,034 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 8 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] دوست عزيز ، انشااله به زودي دكمه Thanks بر خواهد گشت . موفق باشيد . ![]() | |||||||||||
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد