كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع شجاعي: با نكونام در اسپانيا به اردوي تيم ملي ملحق ميشويم است كه در انجمن بخش ورزش فوتبال مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش ورزشی است: در گفت و گو با فارس شجاعي: با نكونام در اسپانيا به اردوي تيم ملي ملحق ميشويم خبرگزاري فارس: بازيكن جديد تيم اوساسونا گفت: من و جواد نكونام طبق هماهنگي با علي دايي، در اسپانيا به اردوي تيم ملي ملحق مي شويم. مسعود شجاعي در گفت و گو با خبرنگار ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| مدیر بخش دانشجويان ايران و مدير بخش موبايل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | در گفت و گو با فارس شجاعي: با نكونام در اسپانيا به اردوي تيم ملي ملحق ميشويم خبرگزاري فارس: بازيكن جديد تيم اوساسونا گفت: من و جواد نكونام طبق هماهنگي با علي دايي، در اسپانيا به اردوي تيم ملي ملحق مي شويم. مسعود شجاعي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از اينكه به فوتبال اسپانيا رفتم خيلي خوشحالم، زيرا لاليگا بهترين ليگ اروپاست. از يكسال قبل مذاكراتي با باشگاه اوساسونا انجام داده و منتظر جواب اين باشگاه بودم. وي افزود: نماينده اوساسونا ديدار ايران مقابل سوريه و ايران برابر امارات را تماشا كرد. پس از اين مسابقات آنها جواب نهايي را به من دادند و قرار شد با باشگاه قرارداد ببندم. مسعود شجاعي درباره رقم دقيق قراردادش با اين باشگاه اسپانيايي گفت: 6 ميليون يورو براي صدور رضايت نامه من در 18 ماه اول در نظر گرفته اند و اگر باشگاه ديگري خواهان جذبم باشد بايد اين مبلغ را به اوساسونا پرداخت كند. وي افزود: در حال حاضر اجازه ندادم رقم دقيق قراردادم را اعلام كنم، البته به طور دقيق خودم نيز نميدانم اين مبلغ چقدر است. شجاعي در مورد شناخت خود از سيگاندا سرمربي اين تيم گفت: شناخت كاملي از اين مربي ندارم؛ اما آنطور كه جواد نكونام ميگويد مربي است كه توجهي به اسم و رسم بازيكن ندارد و بهترين ها را براي تركيب انتخاب ميكند. اوساسونا نيز تيمي با قدرت و خوشنام در فوتبال اسپانياست. شجاعي در مورد زمان حضور در اردوي تيم ملي در اسپانيا اظهار داشت: من و جواد نكونام با علي دايي صحبت كرديم كه با توجه به اينكه قرار است ويزاي كار اسپانيا را بگيرم به زمان بيشتري نياز دارم. به همين دليل ما مستقيما در اسپانيا به تيم ملي ملحق خواهيم شد. شجاعي در مورد مشكل زبان اسپانيايي خود عنوان كرد: به زبان انگليسي مسلط هستم؛ اما آنطور كه نكونام ميگفت در اين كشور مردم كمتر انگليسي صحبت ميكنند، بنابراين بايد معلم خصوصي بگيرم، ضمن اينكه در روزهاي اول مطمئنا نكونام من را در اين زمينه كمك خواهد كرد.
__________________ امید وارم همیشه زیبا ترین منحنی دنیا (لبخند) بر روی لبانتان جاری باشد (هنگامه) official web site of sandy fans: www.sh-sandyfan.com http://sandyfan.persiangig.com/thanks.gif | ||
| |
| The Following User Says Thank You to hengameh For This Useful Post: | Ako25 (Monday 7 July 2008)
|
|
تبليغات
| |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نرم افزار sms فارسی برای همراه اول با 200 کاراکتر | nickcarter | بازي هاي موبايل (عمومی) | 1 | Wednesday 9 July 2008 08:45 PM |
| قطبي: بخاطر پول به ايران بازنگشتم | hengameh | بخش ورزش فوتبال | 0 | Monday 7 July 2008 10:57 AM |
| نگاهي به وضعيت بازيسازي در ايران | mehdi_asgarpour | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 0 | Monday 7 July 2008 10:02 AM |
| 60 سال بهداشت و درمان رايگان در بريتانيا | ProgReza | اخبار جهان (بین الملل) | 0 | Monday 7 July 2008 09:26 AM |
| جنین شناسی انسان (کوریون & جفت ) | ProgReza | دانستنیها | 0 | Monday 7 July 2008 09:10 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد