كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع به منم skynet رو یاد بدید است كه در انجمن دانلود آفلاین مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي خدمات و امكانات كارتهاي DVB است: سلام من دیروز در جهت w6 dvb رو راه انداختم و فقط با skygraber بلدم کار کنم skynet رو هرکاری کردم یاد نگرفتم! یه جوری هلو برو تو گلو به من skynet رو یاد بدید سر در نمیارم...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| دانلود آفلاین دانلود فایل با سرعت بالا بدون اتصال به اینترنت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 20th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | سلام من دیروز در جهت w6 dvb رو راه انداختم و فقط با skygraber بلدم کار کنم skynet رو هرکاری کردم یاد نگرفتم! یه جوری هلو برو تو گلو به من skynet رو یاد بدید سر در نمیارم | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | مثلا pid:6000 mac:0676001eea رو باید چیکار کنم؟ یا این؟ m 08ca1acb15 +[1M-] -jpg -mpg -wmv -graphic.rar -flv -exe *BestMac m 067601fe65 +[10M-] -jpg -mpg -wmv -graphic.rar -flv -exe *BestMac | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to kati_1366 For This Useful Post: | Ako25 (Wednesday 23 July 2008)
|
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | یکی به داد ما برسه من هر کاری میکنم skynet اصلا باز نمیشه! یکی که skynet داره و کار میکنه میشه برا منم Upload کنه؟ | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | Ako25 (Wednesday 23 July 2008)
|
| | #5 | |||||||||||
| سرپرست بخش DVB Card ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 24th, 2006
سطح دانش: 34 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 168 / 844 Thanks: 283
قدرت اعتبار: 4 | برای یک هلو اسکاینت بهتر بود اسم کارت ت رو میگفتی
__________________ | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to absat For This Useful Post: | ProgReza (Thursday 24 July 2008)
|
| | #6 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 17th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوست عزيز من از همه برنامه هاي دانلود افلاين استفاده كردم به نظر من بهترين برنامه دانلود افلاين همون اسكاي گراببر خودته اگه قانع نشدي بگو كمكت كنم ودر ضمن بگو از چه اسكاينتي استفاده مي گني وكارتت چبه | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to mahmod31 For This Useful Post: | jafar-parsi (Tuesday 19 August 2008)
|
| | #7 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 28th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام.من با هر دوی این برنامه ها کار کردم . skynet هم مثل skygraberهست ولی دنده دستی اون دنده اتوماتیک. ???ok | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skynet , منم , یاد , به , بدید , رو |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| حقیقت وحی الهی | Ako25 | بخش قرآن | 0 | Friday 18 July 2008 11:33 PM |
| جنگهاي پيامبر | Ako25 | بخش قرآن | 0 | Friday 18 July 2008 11:26 PM |
| هارد دیسک | momeni | مقايسهي قطعات سختافزاري | 0 | Wednesday 19 September 2007 11:31 AM |
| داستانهای زیبا | ناظم ارشد | گوناگون | 2 | Friday 2 March 2007 10:20 PM |
| (هكر ها حتماً اين طومار را بخوانند ) | ناظم ارشد | فناوری اطلاعات (IT) | 0 | Thursday 22 February 2007 03:55 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد