كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سوال درباره مودم TP-link است كه در انجمن برنامه های اشتراک فایل مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: سلام سوال من درباره مودم ADSL- TP-LINK هست اینکه دوپورتش(منظورم LAN است) که همزمان هر کامپیوتری استفاده کند قیمت این مودم چند هست و کیفیت خوبی ایا دارد دارد من شنیدم حدود 45000 ت ومان است...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| برنامه های اشتراک فایل برنامه های اشتراک فایل |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام سوال من درباره مودم ADSL- TP-LINK هست اینکه دوپورتش(منظورم LAN است) که همزمان هر کامپیوتری استفاده کند قیمت این مودم چند هست و کیفیت خوبی ایا دارد دارد من شنیدم حدود 45000 تومان است ![]() ![]() | ||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 12th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 98 تشكرها: 0
از ايشان 3 بار در 3 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | شما باید مدل این Tp-link رو بگین تا بگم ، انواع و اقسام Tp-link داریم دوست عزیز. | |||||||||||
| |
| | #3 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | گفتم که دوست عزیز من مدل های مختلفTP-link-adsl وقیمت ها را بفرمایید که دارای دو پورت lan باشند برای دو کامپیوتر که هر کدام هر زمان دوست دارند کار کنند درباره کیفیتش هم نظر بدیید ![]() ![]() | ||
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد