كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل با شبکه ویستا کمک کنید لطفا است كه در انجمن ماکروسافت(Microsoft) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي شبکه های کامپیوتری (Networking Computer) است: سلام من روی کامپیوترم روی C ایکس پی دارم و روی D ویستا. در ایکس پی اینترنت لن دارم که درست کار میکنه و الان هم دارم با اون کار میکنم. ولی در ویستا میگه لن Unplug هست و هر چی با فایروال ویستا ور میرم اتصال برقرار نمیشه. البته ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| ماکروسافت(Microsoft) بحث پیرامون مشکلات شبکه های ماکروسافتی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: June 27th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 تشكرها: 0
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | سلام من روی کامپیوترم روی C ایکس پی دارم و روی D ویستا. در ایکس پی اینترنت لن دارم که درست کار میکنه و الان هم دارم با اون کار میکنم. ولی در ویستا میگه لن Unplug هست و هر چی با فایروال ویستا ور میرم اتصال برقرار نمیشه. البته یکبار اتفاقی وصل شد و لی دیگه وصل نمیشه. باید چکار کنم ؟؟؟ راهنمایی کنید لطفا. | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| | #2 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] سلام دوست عزیز مادر بورد من asus هست و جدیده و درایورش مخصوص ویستا هست و گفتم که یکبار که داشتم با تنظیمات ور میرفتم به طور اتفاقی کانکت شد و دیگه نشد. | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] سلام دوست عزیز اگر ساپورت نمیکرد اون یکبار هم نباید کانکت میشد. در ضمن روی یک هارد دیکه ویستا به تنهایی نصب کردم و باز هم همین مشکل هست. من فکر میکنم فایروال نمیذاره که کانکت بشم ولی فایروال رو غیرفعال کردم بازهم نشد. چه کنم؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] دوست عزیز هر کاری کردم نمیشه. ممنون از لطفت. ولی نمیتونی کمکم کنی. مرسی | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| لطفا , مشکل , ویستا , کمک , کنید , با , شبکه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| هارد دیسک | momeni | مقايسهي قطعات سختافزاري | 0 | Wednesday 19 September 2007 11:31 AM |
| بررسی تخصصی p990 | nima_g | Sony Ericsson | 0 | Monday 23 July 2007 09:58 AM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت پنجم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Monday 12 March 2007 02:15 PM |
| انتظار کاربران خانگی برای ویستا بهسر رسید | vista | سیستم های عامل | 3 | Saturday 24 February 2007 12:05 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد