كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست نرم افزار در اين تاپيك است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: با سلام، دوستان عزيز چنانچه نرمافزار خاصي را در اينترنت جستجو كرديد ولي پيدا نكرديد، در اين تاپيك نام دقيق آنرا عنوان كنيد تا خود من يا ساير دوستان كه آن نرمافزار را دارند يا قادرند تهيه كنند در اينجا قرار بدهند. من خودم اعلام ميكنم كه بسياري نرمافزارهاي ناياب ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 616 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | با سلام، دوستان عزيز چنانچه نرمافزار خاصي را در اينترنت جستجو كرديد ولي پيدا نكرديد، در اين تاپيك نام دقيق آنرا عنوان كنيد تا خود من يا ساير دوستان كه آن نرمافزار را دارند يا قادرند تهيه كنند در اينجا قرار بدهند. من خودم اعلام ميكنم كه بسياري نرمافزارهاي ناياب يا كم ياب در اينترنت را ميتوانم براي دوستان تا حد امكان در اختيارشون قرار بدم. البته سعي كنيد نرمافزارهاي حجيم رو درخواست نكنيد چون آپلودشون مشكله.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيدهاند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمتهاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمنها => قوانين انجمنها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانالهاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Admin For This Useful Post: | Amin_mot (Tuesday 26 February 2008)
|
|
تبليغات
| |
| | #3 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
قدرت اعتبار: 10 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] با سلام، آخرين ورژني كه براي اون كرك وجود داره 1.10 هست: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] اينم سريالش: Name: UnderPl Crew 2005 E-mail: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] Serial: HJMKHVSKJPPOVKHKWUOWLTHUTJHOTRKVOM
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيدهاند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمتهاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمنها => قوانين انجمنها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانالهاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 15th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 80 Thanks: 15
قدرت اعتبار: 0 | کاره جالب و قابل تقدیره اما کسانی که اسم نرم افزار رو می نویسن و کسانی که زحمت می کشن پیدا می کنن از اونجایی که نرم افزها در اینترنت راحت پیدا نمیشه لطفا کنن توضیحی هم در رابطه با نرم افزارشون بدن شاید برایه بقیه هم مفید بود ![]() ویرایش توسط LORD : Thursday 15 June 2006 در ساعت 09:31 AM. | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | فايل Torrent اش رو براتون لينك ميدم كه نسخهي كامل باشه. ورژن 2.0: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] نسخهي 1.5 اش هم اينه: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد]
| |
| | #8 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 4 | سلام من دنبال یک برنامه هستم که بتونهemail های یک سایت رو پیدا کنه و ذخیره کنه مثلآ آدرس یک سایت رو بدی و هر چی email در اون سایت هست داخله txt سیو کنه من اسم خاصی ندارم هر برنامه ای که باشه اگر کسی سراغ داره ممنون میشم لینک دانلود رو بذاره | |||||||||||
| |
| | #9 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | من راستش قبلن یه دونه دیده بودم ولی سعی میکنم که پیدا کنم و برای شما اینجا قرار بدم ... ولی اون که خیلی طول میکشید یه سایت رو زیر و رو کنه ...
__________________ Best Regards Arman Tashakkor راه اندازی شبکه های کامپیوتری راه اندازی سیستم های آموزشی مدارس با نرم افزار های کاملاً اختصاصی | ||
| |
| | #10 | |||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 |