كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست نرم افزار در اين تاپيك است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد ] شكستن قفل سي دي ها كار جالبي نيست بياييد حداقل حق هم وطن هاي خودمان را بدهيم فقط براي آموزش و نهايت براي سي دي هاي خارجي امكان استفاده ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | ||
| ناظم سابق سايت | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] شكستن قفل سي دي ها كار جالبي نيست بياييد حداقل حق هم وطن هاي خودمان را بدهيم فقط براي آموزش و نهايت براي سي دي هاي خارجي امكان استفاده از اين برنامه ها هست Clone CD 2.5 Alcohol 120 IsoBuster Bad Copy Bad CD Repair برنامه Clone CD 2.5 چون احتمال ميدم سخت پيدا بشه براي دانلود قرار دادم. [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | ||
| |
| تبليغات | |
|
تبليغات
| |
| | #22 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 4 | سلام اقا برنامه که بتونه حجم اهنگ رو به حجم کم در بیاره نیاز دارم اگر کسی لینکی داره ممنون میشم بزاره
__________________ قبل از استفاده از انجمن قوانین را بخوانید. برای استفاده از انجمن میتوانید از این ادرس استفاده کنید | |||||||||||
| |
| | #23 | ||
| ناظم سابق سايت | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] اين برنامه را امتحان كنيد مقداري از كيفيت بكاهيد(Bit Rate) تا زماني كه تاثير زيادي روي آهنگ ايجاد نشود يا اينكه از نوعي به نوع ديگر تبديل كنيد. [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | ||
| |
| | #24 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 21st, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 18 Thanks: 22
قدرت اعتبار: 0 | با سلام و خسته نباشید من برنامه ImTOO 3GP Video Converterرو دارم ولي USER NAME و PASWORD ان را ندارم لطفا ان را بدهيد. | |||||||||||
| |
| | #25 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] یک سریال بیشتر نمیخواد اونم اینه : serial: 93E4-C6E2-911B-B36B-2024-8ECC-1245-4E85 یا : 7CE9-EDC6-7E32-83BB-43F5-2AB7-749C-3F29 اگر ورزنش با مال تو کار نکرد برو به [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] سایت اون رو جستجو کن و با سریالش دانلود کن. | ||
| |
| | #26 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | عزیزان من این مسله رو با چنتای دیگه از بچه ها سایت در میون گذاشتم ولی هیچکودم نمیدونند فایل بین BIN.* با چه برنامه ای باز میشه؟؟؟؟؟ .
__________________ به جای تشکر سری به وب سایت شخصی ام بزنید. http://AmegaGlobal.20m.com/ آزادي حق مسلم من است. ما زنده از آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست به امید آزادی کامل ایران یا علی(ع) مدد | ||
| |
| | #27 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 25th, 2006
سطح دانش: 10 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 238 Thanks: 58
قدرت اعتبار: 3 | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] دوست عزیز فایل بین بستگی به نوع خود داره؟ و با هر نرم افزاری باز نمیشه مثلا من Face های ساخته شده برای Pro Evolution Soccer 6 که فایلی با پسوند Bin هست رو با نرم افزار های مثل Game Graphic Studio وDKZ Studio و چندین نرم افزار مربوط باز میکنم اگر شما توضیح دهید که فایل هایی با این پسوند که شما در اختیار دارید مربوط به چی هستند برایتان بیشتر توضیح می دم اگر این نوشته تونست کمکت کنه رو دکمه Tancks کلیک کن | |||||||||||
| |
| | #28 | ||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] اگه فایل bin شما image از cd باشه می تونید اونو با برنامه isobuster باز کنید برای اینکه فایلهای بین بسیار متفاوت می باشند باید بگین که فایل بین شما در چه نرم افزار و یا در چه زمینه ای است
__________________ .................................................................. جدیدترین نرم افزارهای رسمی استارست جدیدترین نرم افزارها با کرک یا سریال | ||
| |
| | #29 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 16th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 34 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من برنامه اي براي عكسبرداري از دسكتاپ مي خوام كه بشه مثلا از يه پنجره عكس گرفت با تشكر البته اگه كرك داره اونو هم لطف كنيد بذاريد | |||||||||||
| |
| | #30 |
| ناظم سابق سايت |