كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست نرم افزار در اين تاپيك است كه در انجمن نرم افزار مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش کامپيوتر است: من نرم افزار Super Yahoo Messenger Archive Decoder v20.20 را ضرورا احتیاج دارم. لطفا یکی لینک داونلودشو بذاره. پیشاپیش ممنون...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| نرم افزار سئوالات وپاسخها در خصوص مشكلات و اخبار نرم افزارهاي كامپيوتر |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #31 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | من نرم افزار Super Yahoo Messenger Archive Decoder v20.20 را ضرورا احتیاج دارم. لطفا یکی لینک داونلودشو بذاره. پیشاپیش ممنون | ||
| |
|
تبليغات
| |
| | #32 | ||
| ناظم سابق سايت | 20.20 را پيدا نكردم - كركش هست اما خودش نيست 30.40 كرك نشده سايت اصلي برنامه [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | ||
| |
| The Following User Says Thank You to Shahani For This Useful Post: | Saman130000 (Wednesday 20 December 2006)
|
| | #33 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | سلام از تلاشتان ممنون. خودم هم بعد از ساعتها تلاش به نتیجه شما رسیده بودم. خوب لطفا یک لینک برنامه مشابه کرک شده معرفی کنید. بازم ممنون | ||
| |
| | #34 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | سلام نرم افزار نمایش فایل های با پسوند ota (عکسهای smsی) بر روی کامپیوتر رو خیلی لازم دارم اگر کسی برام بذارش ممنون می شم. | ||
| |
| | #35 | ||
| ناظم سابق سايت | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] اين برنامه به صورت مجاني است و با آن ميتوانيد به راحتي در زمان online يا آفلاين بودن ياهو مسنجر به مسيج آرشيو دسترسي داشت و آنها را با فرمت RTF ذخيره سازي كرد دريافت برنامه [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] | ||
| |
| | #36 | ||
| ناظم سابق سايت | [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] براي نمايش از اين برنامه استفاده كنيد [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] براي ساختن اين فايل ها از برنامه Nokia LogoManager استفاده كنيد. آخرين ورژن كرك شده اين برنامه 1.3 است سايت اصلي برنامه [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] (متاسفانه من وقت ندارم دنبال ورژن كامل اين برنامه بگردم) بعد از دريافت برنامه فايل ها را به پسوند otb تغيير نام دهيد تا براحتي قابل استفاده در برنامه باشد. | ||
| |
| | #38 | |||||||||||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 17th, 2006
سطح دانش: 22 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 52 / 525 Thanks: 147
قدرت اعتبار: 3 | اگه ممکنه یکی از دوستان ریجستری این نرم افزار رو بذاره ، برنامه واقعا" شاهکاره ولی برای اینکه بتونید از تمامی امکاناتش استفاده کنید نیاز به ریجستر شدن داره. [تنها کاربرانی که ثبت نام و Login کرده باشند می توانند این قسمت را ببینند. براي ثبت نام كليك كنيد] مرسی ![]() | |||||||||||
| |
| | #39 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 258 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 3 | دوستان عزير با تشكر، من يه نرمافزار ميخوام كه باهاش بشه پاكت نامه و جعبه طراحي كرد اگه سراغ دارين، التفات كنين. | |||||||||||
| |
| | #40 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 2nd, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | faylhaye amozeshe nasbe dvb va rahandaziye rimot kontorol anhara ke besorate zip hast nemitonam baz konam barnamasho nadaram | |||||||||||
| |