كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سوال است كه در انجمن آرشیو مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي رسیور های استارست مدل های 190-220-3300-x60-x3 -x30-x55-x5-x50 است: با سلام .رسیور من starsat x-30cu usb است.من میخوام بدونم این رسیور میتونه سیستم های ایردتو 2 و ویاکسس را برای کارت الجزیره اسپرت نایلست و هاتبرد ساپورت کنه؟ و آیا به محض اینکه کارت را وارد رسیور کردیم کانال ها باز میشود یا نیاز به فعال کردن است؟ خواهش ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاع رسانی |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 21st, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 تشكرها: 0
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
قدرت اعتبار: 0 | با سلام .رسیور من starsat x-30cu usb است.من میخوام بدونم این رسیور میتونه سیستم های ایردتو 2 و ویاکسس را برای کارت الجزیره اسپرت نایلست و هاتبرد ساپورت کنه؟ و آیا به محض اینکه کارت را وارد رسیور کردیم کانال ها باز میشود یا نیاز به فعال کردن است؟ خواهش میکنم امتحان کرده جواب بدین. | |||||||||||
| |
|
تبليغات
| |
| برچسب ها |
| سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| سوال 25 نماينده در ارتباط با ******** سايتها و خبرگزاريها با گذشت 50 روز به كجارسيد | خروس | اخبار و مطالب روز | 0 | Saturday 29 September 2007 10:15 PM |
| احمدی نژاد:بوش را به مناظره در سازمان ملل دعوت مي كنم | monia | اخبار و مطالب روز | 1 | Tuesday 25 September 2007 09:05 PM |
| سوال علمی تخصصی فرهنگی هنری ورزشی ... | shahab_kp | خدمات و امكانات كارتهاي DVB | 3 | Friday 9 March 2007 01:55 PM |
| سوال و ۹ جواب در مورد پورت Ieee 1394 | vqorbani | سخت افزار | 0 | Friday 17 November 2006 06:00 AM |
| دو سوال از استاد Safi | Reza684 | میکس و مونتاژ فیلم | 2 | Tuesday 15 August 2006 07:12 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد